Apsiyon, apartman ve site yönetimlerini profesyonel yönetim firmalarıyla buluşturan hizmetini duyurdu

1 milyondan fazla konutta 2 milyonu aşkın kişiye hizmet veren Apisyon, yönetim firması arayışında olan yöneticileri ve konut sakinlerini, ihtiyaçlarına uygun olan en doğru yönetim firması ile buluşturduğu “Profesyonel Yönetim Firması Bulun” hizmetini hayata geçirdi. Sektörde bir ilk özelliği taşıyan hizmet, yoğun ilgi görüyor.

En uygun yönetim firması bulunuyor

Profesyonel bir yönetim firması ile çalışmak için talebi olan yöneticilerin veya sakinlerin, Apsiyon’un web sitesi üzerinden; aidat tahsilatı, temizlik, güvenlik, bakım ve onarım başta olmak üzere 8 farklı kategorideki ihtiyaçları belirleniyor. Yapılan ihtiyaç analizi sonrası; sistemde yer alan profesyonel tesis yönetim firmasından en uygun olanı ilgili yönetici veya sakinle buluşturuluyor. Karşılıklı anlaşılması durumunda ilgili firmadan hizmet alınmaya başlanıyor.

“Büyük bir sinerji yarattığımızı düşünüyoruz ”

Yeni hizmet ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret TÜRK, “Site yöneticileri ve profesyonel yönetim firmalarını buluşturduğumuz yeni hizmetimizle sektörde önemli bir adım attık. Geçmişte sektörümüz referans sistemi, hizmet alan kişilerin önerileriyle çalışıyordu. Ancak ihtiyaç ve beklentilerin farklı olduğu site yönetimlerinde bu referans sistemi tam olarak işe yaramıyor ve hayal kırıklıklarına yol açıyordu. Biz yeni hizmetimizle, konut yöneticilerine kendilerinin ve apartman/sitelerinin ihtiyaçlarını belirleme imkanı sunuyoruz. Böylece, ihtiyaçlar tam olarak belirleniyor ve müşteri memnuniyeti üst sıralara taşınıyor. Apsiyon olarak, konut yöneticilerini ve profesyonel yönetim firmalarını en önemli paydaşlarımız olarak görüyoruz. Yeni hizmetimizle de paydaşlarımızı bir araya getirerek sektörün gelişimine ve hizmet kalitesine etki eden büyük bir sinerji yarattığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Güncel İçerikler