Depo ve tedarik zinciri yönetimi sunan yerli girişim Logiwa, 8.5 milyon dolar yatırım aldı

Depo yönetim sistemi çözümü sunan yerli girişim Logiwa, yeni turda Valor Siren Ventures, Spider Capital, Runway Venture Partners, Launch Capital ve Otimo Retail’in katılımıyla 8.5 milyon dolar yatırım aldı.

Bu yatırımla birlikte girişim, bugüne kadar toplamda 13.1 milyon dolar almış oldu. Ayrıca Valor Siren Ventures‘ın ortağı ve fon Yöneticisi Jonathan Shulkin de şirketin yönetim kuruluna katılacak.

2017 senesinde Revo Capital’den Kuzey Amerika pazarında büyümek icin ilk yatırımını alan ve tamamen SaaS olarak hizmet veren Logiwa, 2016 yılında çalışmalarına Chicago’da başladı. Logiwa pazarda online perakende depo yönetimi ve sipariş hazırlama fonksiyonları ile öne çıkarken teknolojisinin getirdiği entegrasyon kabiliyetlerini de maksimum seviyede kullanan girişimlerden biri olarak gözümüze çarpıyor.

Pandemi ile birlikte tüketiciler, karantina sürecinde online satın almaya yöneldi ve dolayısıyla online satışlarda çok ciddi artışlar oldu. Siparişler arttıkça birçok marka, depo yönetim sistemini kontrol altına almakta zorlandı ve kendi içlerinde yoğun işlerden ötürü bir karışıklık yaşadı. Logiwa sunduğu depo yönetimi çözümü ile bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü.

Logiwa CEO’su Erhan Musaoğlu, “Şirketler artan siparişleri yönetmek ve yeni esnek çözümler aramak için mücadele ederken, Logiwa Cloud Fulfillment Platform tarafında müşterilerden ciddi bir talep artışı gördük. Sunduğumuz çözüm neticesinde yeni müşterilerimizin yüzlerinde; otomasyon kuralları eklemenin ve mevcut personel ile iki kat daha fazla sipariş gerçekleştirmenin ne kadar kolay olduğu mutluluğunu görünce, biz de onlardan daha çok mutlu oluyoruz.” dedi.

Jonathan Shulkin ise: “Çevrimiçi siparişlerdeki yüksek artış ile şirketler, teslimat deneyimlerini ve operasyonlarını geliştirmek yeni çözümler aradı. Bu müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan Logiwa, onların geleceklerini şekillendirerek yüksek hacimli sistemler sunuyor.”

Güncel İçerikler