Craftgate, Garanti BBVA Ödeme Sistemleri’nin Sanal POS için çözüm ortağı oldu

Bulut tabanlı ödeme geçidi teknolojilerinin yenilikçi yüzü Craftgate, sağladığı hizmetlerle üye işyerlerine tüm bankaların Sanal POSlarını tek merkezden kolayca entegre etmesini sağlıyor. Yaptığı yatırımlar ve kurumsal iş birlikleri ile yükselişini sürdüren Craftgate, son olarak Garanti BBVA Ödeme Sistemleri ile anlaştı.

Tüm teknik alanlarda Garanti BBVA Ödeme Sistemleri’ne hizmet verecek olan Craftgate; birçok programlama dilini kapsayan, kolay entegre edilebilir API yapısı ile üye iş yerlerinde kullanımda olan farklı sistemlere hızla adapte olmayı amaçlıyor.

Üye iş yerleri için Sanal POS entegrasyonu Craftgate ile sağlanacak

Kurulduğu günden itibaren birçok prestijli iş birliğine imza atan Craftgate, “etik yazılım geliştirme” hedefiyle çıktığı yolda ilerleyişini sürdürüyor.

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri ile yaptıkları anlaşmaya dair değerlendirmede bulunan Craftgate CEO’su Hakan Erdoğan; “Teknolojiyi merkeze alan, inovasyonun şekillendirdiği bir ekosistem kuruyoruz. Böylece sürdürülebilir çözümler sunuyor, kurumların ödeme geçidinden doğan iş yükünü minimize ediyoruz. Bu noktada özellikle dijital dönüşümün baş döndürücü hıza ulaştığı günümüzde Sanal POS gibi uygulamalar daha fazla öne çıkıyor. Türkiye’nin en yenilikçi bankalarından biri olan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri ile yollarımızın kesişmesi de aynı inovatif perspektifi paylaşmamızdan kaynaklanıyor düşüncesindeyim. Garanti BBVA Ödeme Sistemleri’nin mevcut Sanal POS entegrasyonu üzerinden, çok sayıda üye iş yerine, e- perakendecilere ve pazaryerlerine gelişmiş bulut teknolojimizle teknik destek sunacağız. Bunu yaparken son kullanıcının güvenli alışveriş deneyimini en üste taşıyacak ayrıcalıklar sağlayacağız. Garanti BBVA Ödeme Sistemleri ile yürüttüğümüz tüm operasyonların güvenliğini ise tüm taraflar için global bir güvenlik standardı sunan PCI-DSS-1 uyumlu altyapımız ise sağlıyoruz.” dedi.

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Özgür Altan ise stratejik işbirlikleri ile büyüme odaklarına dikkat çekti. “E-Ticaret yıllardır ciddi yatırımlar yaptığımız, bir çok ilke imza attığımız bir alan. Sanal POS işyerimize teknoloji ekiplerimiz ile birlikte geliştirdiğimiz yenilikçi ve rekabette fark yaratan çözümlerimizi sunmanın yanı sıra Craftgate gibi alanında öncü teknoloji firmaları ile de stratejik işbirlikleri geliştirerek rekabete yön vermeye devam ediyoruz.”

Güncel İçerikler