Oyun geliştiricilere destek verecek CrazyHubs, Onur Uça liderliğinde 3 Mayıs’ta İstanbul’da açılıyor

CrazyLabs’ın yıllık 2 milyon TL yatırım ile oyun geliştiricilere eğitim, ofis ve finansal destek sağlayan hızlandırıcı programı CrazyHubs’a başvurular devam ediyor.

CrazyHubs, 3 Mayıs’ta İstanbul’da açılıyor. CrazyHubs, hyper-casual mobil oyunların nasıl geliştirildiğini öğrenmek isteyenleri buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl Hindistan ve İsrail’de başlatılan CrazyHubs, oyun tasarlayan, geliştiren ve pazarlamak isteyen ekiplere özel bir ‘başarı’ paketi görevini üstleniyor. Başvuruları hızla devam eden, Mobil hyper-casual oyun üreten geliştirici ekipler için hazırlanmış bir hızlandırıcı program olan Crazyhubs’ta program süresince katılımcılara üç aylık kapsamlı bir eğitim programı, aylık ödenek, eğlenceli bir fiziksel ofis ortamı, CrazyLabs profesyonelleri tarafından proje danışmanlığı ve mentorluk bir arada sunuluyor. Bu program sonunda, oyun geliştirme takımları kendi oyun stüdyolarını kurma yolunda emin adımlar atmaya başlamış olacak. Programı tamamlayan geliştiriciler CrazyHubs Diplomasına sahip olacaklar ve oyunları başarılı bulunursa CrazyLabs tarafından kar paylaşımlı gelir modeli sunacak yayıncılık anlaşmasını değerlendirmeye hak kazanacaklar.

CrazyLabs Türkiye Lideri Onur Uça “Ülkemizde oyun geliştirme hedefiyle eğitim alan veya bu yönde kendini geliştiren genç sayısı son yıllarda ciddi bir artış çizgisi yakaladı. CrazyHubs’ ile bu toplulukları bir araya getirip, hyper-casual oyun geliştirme ve yayınlama konusundaki tüm tecrübelerimizi paylaşıp, onları hedeflerine daha hızlı ulaştırmayı planlıyoruz. 25 Şubat’ta başlayan başvuru sürecimizde şu ana kadar 20’nin üzerinde oyun geliştirme ekibi ve bir o kadar da bağımsız geliştiriden başvuru aldık. Başvuru görüşmelerimiz 15 Mart’ta başlarken, CrazyHubs üyeleri Nisan sonunda açıklanacak. Öte yandan CrazyHubs İstanbul Program Başlangıç tarihi olan 3 Mayıs’ın yaklaşmasıyla heyecanımız daha da büyüyor. CrazyHub İstanbul Hızlandırıcı programımızla hyper-casual oyun türü altında geliştiricilere yenilikçi ve heyecan verici oyunları geliştirme ve global pazarda başarılı olmaları için ihtiyaçları olan ortamı sağlayacağız.

CrazyHubs Nedir?

Mobil hyper-casual oyun üreten geliştirici ekipler için hazırlanmış bir hızlandırıcı programı olan Crazyhubs’ta program süresince katılımcılara üç aylık kapsamlı bir eğitim programı, aylık ödenek, eğlenceli bir fiziksel ofis ortamı, CrazyLabs profesyonelleri tarafından oyun geliştirme danışmanlığı ve mentorluk bir arada sunuluyor. Bu program sonunda, oyun geliştirme takımları kendi oyun stüdyolarını kurma yolunda emin adımlar atmaya başlamış olacak.

Programı tamamlayan geliştiriciler CrazyHubs Diploması’na sahip olacaklar ve oyunları başarılı bulunursa CrazyLabs tarafından kar paylaşımlı gelir modeli sunacak yayıncılık anlaşmasını değerlendirmeye hak kazanacaklar.

CrazyLabs; Acrylic Nails, I Can Paint, Tie Dye, ASMR Slicing, Soap Cutting ve diğer oyunlarıyla 4 milyar toplam oyun indirilmesine hızlıca yaklaşan, dünyanın en büyük üç casual ve hyper-casual oyun geliştirici ve oyun yayıncısından biridir. CrazyLabs’ın Çin, Makedonya, Almanya ve Ukrayna’da ofisleri ve Hindistan, İsrail, Türkiye’de CrazyHubs hyper-casual oyun geliştirme hızlandırıcıları bulunmaktadır.

Güncel İçerikler