Mobil cüzdan çözümleri sunan yerli girişim Beemo, 20 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Yerel markaları dijital dönüşüme hazırlayacak teknolojileri mobil ödeme altyapısı ile sunmak amacıyla yola çıkan yerli girişim Beemo, ikinci yatırımını aldı.

Böylece Beemo, şirket değerlemesini 20 milyon TL‘ye çıkartarak ilk yatırımcılarının başarılı bir çıkış yapmalarını sağladı.

Beemo, İTÜ Çekirdek girişimi olarak 2018 yılında kurulmuş ve aynı yıl İTÜ Çekirdek Big Bang organizasyonunda 50 bin TL nakit destek ile ödüllendirilmişti. Çalışmalarını hızla sürdüren girişim, aldığı 2 milyon TL tutarındaki ilk yatırımı 2019 yılı İTÜ Çekirdek Big Bang sahnesinde açıklamıştı.

Mobil ödeme, pazarlama, sadakat fonksiyonlarını Antalya’da 10.000 üyeye ulaştırarak yerel büyüme hedefinde doğru yolda olduğunu ispatlayan Beemo, yeni aldığı güçlü yatırımla hem üye sayısını artırmayı hem de yaz aylarında ikinci şehre açılmayı planlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Beemo kurucu ortağı Dinçer Keskinpala şunları söyledi:

“Beemo olarak şehir cüzdanı olma hayaliyle çıktığımız bu yolda, üye iş yerlerimizi dijital dönüşümün gerekliliklerine en hızlı ve en uygun maliyetli çözümlerle ulaştırırken, kullanıcılarımıza da şehirde en sağlıklı, en hızlı ve en avantajlı alışveriş çözümlerini sunuyoruz. Özellikle pandemi döneminde temassız alışverişin öneminin artması ile çözümlerimizi sadece ödeme özelinde değil, masalarda/plajlarda temassız siparişle ödemeyi aynı anda gerçekleştirerek hayatı kolaylaştırmayı görev edindik. Aldığımız yeni yatırımı pazarlamada ve Antalya dışındaki şehirlerimizi de Beemo’yla tanıştırmak için kullanacağız. En kısa sürede Türkiye’nin birçok şehrinde kullanıcılarımıza Beemo’lama deneyimini yaşatmak için heyecanla çalışıyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler