Online alışverişte ödeme adımı, iyzico ile Öde sayesinde yüzde 37 hızlanıyor

Türkiye’de finansal hizmetleri kullanıcı odaklı hale getirmek için inovatif çözümler üreten iyzico’nun karma ödeme çözüm olan iyzico ile Öde, online alışveriş deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Tüketiciler güvenli, kolay ve hızlı alışverişin keyfini çıkarırken, satıcılar yeni müşterilerle tanışma fırsatları yakalıyor. iyzico ile Öde, ödeme aşamasında işlemi çok daha kısa sürede tamamlamayı mümkün kılarak tüketicelere zamandan tasarruf ettiriyor.

Alışverişte zaman ve mekan sınırlarını kaldıran online alışverişe ve temassız ödeme deneyimi sağlayan online ödeme yöntemlerine ilgi artarak devam ediyor. Bu süreçte satıcılar, web sitelerinde daha iyi bir deneyim sunarak satışlarını artırmayı hedefliyor.

50 binden fazla web sitesinde yüz binlerce iyzico üyesi tarafından kullanılan iyzico ile Öde sayesinde online alışverişlerin ödeme adımı yüzde 37 hızlanıyor.

Beklemeden ödeme deneyimi

Araştırmalara göre kullanıcıların %27’si, uzun ve zorlu ödeme sayfaları sebebiyle ödemeyi tamamlamadan sayfayı terk ediyor. Toplam hacim içinde önemli bir yer tutan bu kayıp, ödeme süreçlerini ve alışverişi kolaylaştıran iyzico ile Öde aracılığıyla minimuma iniyor. Uzun ve karmaşık iade süreçleri nedeniyle mutsuz olan tüketiciler, iyzico İle Öde sayesinde vakit kaybetmeden ödeme yaparak alışverişi tamamlıyor.

Dönüşüm oranı artıyor

iyzico ile Öde’nin, kart saklama işlevi sayesinde müşteriler dakikalarca kart bilgilerini girmekle uğraşmıyor. Ödeme sürecini minimum eforla tamamlayan müşteriler sayfadan mutlu ayrılıyor.

Tüm işlemler iyzico Korumalı Alışveriş güvencesinde

iyzico Bakiye ile ödeme, saklı kart ile ödeme, korumalı havale/EFT ile ödeme gibi alternatif ödeme yöntemleri sunan iyzico ile Öde kapsamında yapılan tüm alışverişler, iyzico Korumalı Alışveriş güvencesiyle gerçekleşiyor. Ödemeden teslimata tüm süreçlerde güvenliği üst düzeyde tutan iyzico ile Öde çözümü, tüketicilerin alışverişleriyle ilgili 7/24 canlı destek alabilmesini ve iptal/iade süreçlerini kolayca gerçekleştirebilmesini mümkün kılıyor. Para iadeleri, satıcı onayının ardından tüketicilerin iyzico hesaplarına anında yansıyor.

Bankasızlar da internetten alışveriş yapabiliyor

Hiçbir bankacılık hizmetini kullanmayanlar iyzico ile Öde sayesinde kolay, hızlı ve güvenli ödeme deneyiminin keyfini çıkarıyor. Müşterilerine iyzico bakiye ile ödeme seçeneği sunan satıcılar, banka hesabı bulunmayan milyonlarca kişiye satış yapma fırsatı yakalıyor.

Daha fazla sayfa ziyaretini başarılı satışa dönüştürebilen iyzico ile Öde entegrasyonu tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. iyzico ile Öde avantajlarından yararlanmak isteyenler saniyeler içinde sisteme üye olabiliyor.

Güncel İçerikler