Yerli sohbet uygulaması Blurry, Alesta’dan 2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı [Özel Haber]

İnsanların gizliliklerini koruyabildikleri sohbetten keyif almayı öne çıkaran yüzeysel olmayan bir sohbet uygulaması olan yerli girişim Blurry, 2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Bu haber girişimcinin kendisinden egirişim’e özel olarak gönderilmiştir. Kaynak göstererek haberi kullanabilirsiniz.

Blurry’de kimin sizi görebileceğini sohbet ederek siz seçersiniz. Uygulamaya girdiğinizde tarafınıza yönlendirilen sorularla size en uygun kişilerle eşleşiyorsunuz. Siz de istediğiniz kişiyle konuşma başlatabiliyorsunuz. Yalnız konuştuğunuz kişilerin profilleri, ilk etapta bulanık görünüyor. Sohbet ilerledikçe bulanıklık azalıyor ve profilleriniz netleşiyor. Bu sayede hem gizliliğiniz kaybolmuyor, hem de insanlarla sohbet temelli bir tanışma gerçekleştiriyorsunuz. Kişi sizinle konuşmayı daha kısa sürede bitirirse, siz karşınızdakini hiçbir zaman göremiyorsunuz.

İbrahim Özer öncülüğünde Alesta Yatırım’dan 2 milyon TL ile yatırım!

Girişimin kurucularından Ozan Kazan Kazakoğlu: “Bu aldığımız yatırımı uygulamamızı daha da kullanılan bir uygulama yapmak için yapıcağımız güncellemelerde ve hızla büyümek için yapacağımız pazarlama faaliyetlerinde kullanmayı planlıyoruz. Öncelikle Türkiye’de istediğimiz kullanıcı sayılarına ulaştıktan sonra çok hızlı bir şekilde yurt dışına açılmayı planlıyoruz.”

Hedef: global pazar

Kazakoğlu: “Hedeflerimize gelecek olursak, çok büyük bir pazarın içindeyiz, çok büyük fırsatlar var. İbrahim Özer ve Alesta Yatırım’dan aldığımız destekle beraber hayalimizdeki konseptleri birer birer gerçeğe dönüştüreceğiz. Yapacağımız yenilikler ve geliştirmeler ile ismimizi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada duyuracağız. Sektördeki büyük oyuncular arasında yerimizi almak istiyoruz.” dedi.

Blurry uygulamasını App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler