Les Benjamins, kendi kripto parası Benjicoin’i çıkaracağını duyurdu

2011 yılında Bünyamin Aydın tarafından Türkiye’de kurulan ve tüm dünyada adı bilinen bir marka haline gelen lüks sokak giyimi ve yaşam tarzı markası Les Benjamins, kripto para dünyasına adım atıyor. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın ile yönetim kurulu üyesi Fethi Kamışlı Sabancı, kendi sosyal medya hesapları üzerinden Les Benjamins’in kripto parası Benjicoin‘i duyurdu.

Les Benjamins’in resmi Instagram hesabı tarafından da paylaşılan hikayelerde, markanın çok yakında Benjicoin’i piyasaya süreceği işaret ediliyor. Ancak Benjicoin’in çıkışına ilişkin resmi bir tarih henüz açıklanmış değil.

2021 kripto paraların yılı olacak

Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto para birimleri yıllardır dünyanın gündemini meşgul ediyor. Birçok kişi kripto paraları bir yatırım aracı olarak görse de geleceğin teknolojisinde blockchain tabanlı, bir merkeziyete bağlı olmayan kripto para birimleri yatırım aracından daha fazlası olacak. Pandeminin de etkisiyle birlikte dijitalleşen finans sektöründe kripto paralar, alışverişte de yaygın bir şekilde yakında kullanılabilir.

Les Benjamins de kripto para trendini yakalayarak önemli bir adım atmış durumda. Markanın kurucusu Bünyamin Aydın, teknolojiye büyük ilgi duyarken markanın yatırımcılarından Esas Ventures ve kurucusu Fethi Sabancı Kamışlı teknoloji girişimlerine önemli yatırımlar gerçekleştiriyor.

Güncel İçerikler