Apple, Türkiye’de açacağı yeni Apple Store için 13 yeni iş ilanı yayınladı

Türkiye’de Zorlu Center ve Akasya AVM‘de olmak üzere iki Apple Store‘a sahip olan teknoloji devi Apple’ın İstanbul’daki üçüncü mağazasını açmaya hazırlandığı bir süredir konuşuluyordu. Pandeminin başlamasıyla birlikte mağazayla ilgili çalışmaların devamlılığı bilinmezken Apple, Türkiye sayfasında 13 yeni iş ilanı yayınladı. Apple Türkiye tarafından yayınlanan iş ilanları, şirketin Türkiye’deki üçüncü mağazasını açmaya hazırlandığını işaret ediyor.

Apple Türkiye tarafından yayınlanan iş ilanları arasında kurumsal müşteriler eksperi, genius, yaratıcı kişi, müdür ve operasyon lideri gibi tanımlar yer alıyor. Bu da Apple’ın Türkiye’deki üçüncü mağazasını açmaya hazır olduğunun en önemli işareti. Eğer her şey beklendiği gibi giderse Apple, önümüzdeki birkaç ay içerisinde Türkiye’deki yeni Apple Store’u açabilir.

Avrupa’nın en büyük Apple Store’larından biri olacak

Türkiye’de açılması planlanan üçüncü Apple Store ile ilgili şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler, yeni Apple Store’un Avrupa ve Orta Doğu’daki en büyük Apple Store’lardan biri olacağını işaret ediyor. Üçüncü Apple Store, İstanbul Caddebostan’da açılacak ve toplamda dört katlı olacak. Bu katların bir kısmı çalışanlara ait olurken bir kısmında ise satış bölümü, genius bar ve Today at Apple etkinlikleri için ayrılan alan yer alacak.

Apple Türkiye tarafından yayınlanan iş ilanlarına bu bağlantıya giderek göz atabilirsiniz.

Güncel İçerikler