Çok kanallı müşteri destek platformu: Desk360

Yerli yazılım Desk360, iletişim kanallarından gelen tüm müşteri mesajlarını tek ekranda toplayarak markaların müşterilerine çok daha hızlı ve kapsamlı bir müşteri deneyimi sunmasını sağlıyor. Firmalar, Desk360’ın web iletişim formu, e-posta, uygulama mesaj kutusu, WhatsApp, canlı sohbet kanallarının yanı sıra Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya kanallarını ve App Store, Google Play Store, Huawei AppGallery gibi uygulama mağazalarını kapsayacak şekilde tam 11 farklı kanala entegre edilebilen ve 40 dilde müşteri destek hizmeti veren kapsamlı özellikleri sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki müşterileriyle her daim iletişimde kalabiliyor.

Sektör fark etmeksizin bütün tüketiciler hizmet aldıkları firmalara tercih ettikleri mecralar üzerinden ulaşmak istiyor. Çok kanallı stratejiler benimseyerek müşterilere bu imkânı sunmak, firmaları hem yerel hem de global ölçekte bir adım öne taşımış oluyor. Ancak bütün platformlarda yer almak demek firmalar için çoğu zaman fazladan işgücü anlamına da gelebiliyor. Tüm platformların tek ekran üzerinden kolay bir şekilde yönetilmesini sağlayan Desk360 ise bu noktada devreye giriyor.

Desk360, destek ekiplerinin eforunu minimuma düşürerek çok daha fazla sayıda müşteriye ulaşmak üzere özel olarak tasarlandı. Tüm mesajların tek ekranda toplanmasını sağlayan yeni nesil gelen kutusu sayesinde müşteri temsilcileri platformlar arasında geçiş yapmadan tüm talepleri yanıtlayabiliyor ve callback özelliği sayesinde tüm işlemleri yine aynı ekran üzerinden tek tıkla gerçekleştirebiliyor.

Desk360, gelişmiş raporlama sistemleriyle hem müşteri temsilcilerinin performansının hem de firmalara gelen tüm destek taleplerinin detaylı çıktısına da ulaşabilme olanağı tanıyor. Ayrıca müşteri mesajlarını konu bazlı ayrıştırabilen platform, firmalara hangi konularda aksiyon almaları gerektiğine dair geri bildirimler sunuyor.

Müşteri taleplerine olabildiğince hızlı dönüş sağlamak üzere tasarlanan Desk360, kısıtlı destek ekipleriyle çok daha fazla sayıda müşteriye ulaşmak isteyen firmaların ihtiyaç duyduğu tüm çözümleri bir arada sunuyor. Firmaların ihtiyaç duyduğu özel geliştirmeler için ekstra ücret talebinde bulunmayan Desk360, sürekli gelişen ve büyüyen bir platform olarak dikkat çekiyor.

Çok kanallı desteğin önemini kavrayabilen ve tüketici alışkanlıklarını iyi analiz edebilen Desk360’ı bugün keşfederek destek ekiplerinize, hantal ve kullanması zor arayüzlere sahip rakiplere oranla çok daha kolay kullanımlı ve sezgisel öğrenilen bir arayüz üzerinde çalışma imkânı verebilirsiniz. Ayrıca, hiçbir kurulum gerektirmeyen Desk360’ı tüm kanallara yalnızca birkaç dakika içinde entegre ederek müşterilerinize harika bir deneyim sunabilirsiniz.

Güncel İçerikler