Teknasyon kurucularından evrensel kripto cüzdanı uygulaması: Getwallet

Getwallet, tüm dünyada en yaygın kullanılan kripto cüzdanları arasında yerini almak için geri sayımı başlattı.

Mobil kullanıcıların kripto dünyasına erişimlerini kolaylaştırmaya odaklanan Getwallet, token transferini “herhangi bir telefon numarasına SMS göndermek kadar kolay” hâle getirecek.

Teknasyon’un kurucuları, teknoloji ve pazarlama alanındaki 15 yıllık deneyimlerinden aldığı güçle kripto cüzdanı Getwallet‘a popülerlik kazandırmayı hedefliyor.

Kripto para kullanımını yaygınlaştırarak ekosistemi yeni kullanıcılar ile buluşturmayı amaçlayan Getwallet, dünyanın neresinde olursanız olun, dilediğiniz telefon numarasına token transferini güvenilir ve hızlı bir şekilde gerçekleştirecek. Getwallet, kullanıcılarını uzun cüzdan kodları ve karmaşık işlemlerden kurtararak, ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan sadece mobil kimliğini kullanarak kendi resmi token’ı Getcoin transferi yapmasını sağlayacak.

Getwallet.com, Getcoin.com ve Getpay.com ile güçlü bir alan adı kombinasyonu oluşturan Getwallet’ın öncelikli pazarları arasında CIS bölgesi ve Endonezya başta olmak üzere Asya kıtası ile Amerika kıtasında bulunan çeşitli ülkeler yer alıyor.

Getcoin için erken erişim tarihi olarak 1 Haziran’ı belirleyen Getwallet, 11 Ekim 2022 tarihinde ise ICO sürecini başlatacak. Yatırımcı talebi yerine kendi kullanıcılarının yaratacağı bir ekonomi üzerine kurgulanan iş modelinde, sınırlı ve çok az sayıda kişi için erken erişim kabul edilecek.

Güncel İçerikler