Online ödeme çözümleri sunan Bakiyem, 2020 yılında üç kat büyüdü

Şubat 2021 Müşterilerinden kolay, hızlı ve düşük maliyetlerle ödeme almak isteyen farklı büyüklüklerdeki firmalar için online ödeme çözümleri üreten finansal teknoloji şirketi Bakiyem, pandemi dönemi rakamlarını açıkladı. Paylaşılan verilerde, Bakiyem’in büyüme oranları dikkat çekerken, şirket 2021 yılı için de önemli hedefler belirledi.

İşlem hacmi, 3 kat arttı

Bakiyem, açıkladığı rakamlar için pandemi sürecine denk gelen Nisan-Aralık 2020 dönemini baz aldı. Şirketin bu dönemde aylık işlem hacmi ve komisyon gelirlerinde 3 kat büyüme gerçekleşti.

Pazar Bakiyem’e yoğun ilgi

Bakiyem’in sevilen ürünü Pazar Bakiyem de pandemi döneminde şirketin ilgi gören hizmetleri arasında yer aldı. İlk kez pandemi sürecinde kullanıcılarla buluşan Pazar Bakiyem çözümünün hayata geçmesiyle şirketin aktif müşteri sayısı %75 artış gösterdi.

2020 genelinde 2.5 kat büyüme

Paylaşılan verilere göre Bakiyem’in yıl genelindeki rakamları da oldukça olumlu seyretti. Rakamlar, geçtiğimiz yıl şirketin toplam işlem hacminin ve komisyon gelirlerinin 2019’a göre 2.5 kat arttığını gösteriyor.

Hizmet verilen sektör sayısı arttı

2020 yılında Bakiyem’in hizmet verdiği sektör sayısında da önemli oranda artış yaşandı. Çözümlerini, 2019 yılında 14 farklı sektörle buluşturan şirket, 2020 yılında ise 35 farklı sektöre hizmet vermeye başladı.

Yeni hedefler ve gelişmeler yolda

Konu hakkında görüşlerini paylaşan Bakiyem CEO’su Umut Yalçın “Şirketimizin, her geçen gün büyüyor olmasından son derece mutluyuz. Ancak hedefimiz bundan çok daha fazlası. 2021’de yepyeni bir Bakiyem bizlerle olacak. Bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürüyoruz. Çok yakında şirketimiz ile ilgili bazı sürpriz gelişmeleri açıklayacağız. Öte yandan bu yıl global pazara açılma ve bazı ürünlerimizi şirketleştirme hedeflerimiz var. 2021’in, bizim açımızdan oldukça hareketli geçen bir yıl olacağı ortada. Yakında yeni gelişmelerimizle tekrar görüşmek üzere.” ifadelerini kullandı.

Güncel İçerikler