StartUpCampus’un üçüncü dönem girişimleri 13 Ocak’ta online demo day ile mezun oluyor

Endeavor Türkiye’nin Akbank iş birliğiyle düzenlediği StartUpCampus’un üçüncü programı, 13 Ocak’ta online olarak gerçekleştirilecek Demo Day ile son buluyor. Ekim ayında sizlere seçilen 13 girişimden bahsetmiştik ve program sonunda 12 girişim mezun olacak.

Saat 14:00’te Endeavor Youtube kanalından canlı yayınlanacak online etkinlikte 12 girişimci, yatırımcı sunumlarını gerçekleştirecek ve program boyunca girişimcilere mentorluk veren Bora Yılmaz ve Ozan Sönmez’den geri bildirim alacak. Öte yandan Endeavor Catalyst Fonu’nun yöneticisi, global yatırım ekosistemiyle ilgili konuşması ile etkinliğe katılıyor.

Ekim ayında başlayan üçüncü StartUpCampus programı süresince girişimciler, hem güncel hem de değişen ihtiyaç alanlarına göre fonksiyonel online eğitimlere ve atölyelere katıldılar. Bu eğitim ve atölyelerde, strateji, hukuk, pazarlama ve iletişim, insan kaynakları, liderlik gibi önemli konular ele alındı.

Endeavor Türkiye ile Akbank işbirliğiyle düzenlenen StartUpCampus, genç girişimcilere işlerini büyütmelerine destek vermek için 10 haftalık özel bir program olarak planlanıyor. Ön eleme sonrası StartUpCampus’e kabul edilen 13 kurucu, eğitim ve atölyelere katılıp, Endeavor’ın deneyimli mentörlerinden destek alarak, yatırımcılar ve ekosistem liderleri ile tanışma fırsatını yakalıyorlar. Programı tamamlayan girişimciler ayrıca Endeavor’ın ulusal ve uluslararası mentör ve girişimci ağına erişim şansına da sahip oluyorlar.

StartUp Campus programı 2021 yılında da yeni girişimcilerle devam edecek.

Güncel İçerikler