5 bin dolara kadar hibe veren QNBEYOND’un başvuruları bugün sona eriyor

QNB Finansbank’ın girişimler için 2 yıl önce hayata geçirmiş olduğu hızlandırma programı QNBEYOND‘un üçüncü dönem başvuruları bugün sona eriyor. Programa hemen bu bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz.

Yaptığınız başvurular sonucunda eğer QNBEYOND’a kabul edilirseniz, sizi girişiminiz için yepyeni hızlandıracak bir süreç bekliyor.

Programın ikinci dönemine binlerce başvuru arasından 11 girişim kabul almıştı. Girişimler bu süreç içerisinde 114 mentordan yaklaşık 145 saatlik bir danışmanlık aldı ve projelerindeki eksikleri/hataları düzeltti. İş modellerinde ve gelir tablolarında önemli değişiklikler yaptı. Çünkü bazen biz girişimciler, işimizi o kadar çok seviyoruzki hatalarımızı göremiyoruz veya yeterli olamıyoruz. Bu tür programlar, işinizi geliştirme noktasında tahmin edemeyeceğiniz destekler sunuyor.

QNBEYOND girişimleri, QNB Finansbank’ın iş ortaklarından ürün ve hizmetleri ayrıcalıklı ve indirimli bir şekilde satın alabiliyor. Normal şartlar altında sizin dışarıda yapacağınız maliyetler ciddi oranda düşüyor. İkinci dönemde bu girişimlerde 850 bin liradan fazla indirim almış.

Sadece dışarısı için değil, seçilen girişimler, QNB Finansbank ile de iş birliği yapabiliyor. Yani banka, girişimin müşterisi olarak fatura kesmesini sağlıyor. Yine aynı dönem içerisinde 8 anlaşma yapılmış ve halen görüşmelerin devam ettiği anlaşmaların da olduğu bilgisini aldık.

Kısacası sizin 1 yılda gidebileceğiniz, ya da hiç gidemeyeceğiniz yolu, bu tür hızlandırma programları birkaç haftada gitmenizi sağlıyor. Özellikle programın arkasında bir banka olması, network açısından da programın olanakları konusunda biraz daha avantaj sağlayabiliyor.

Eğer en az MVP yani ortaya birşeyler çıkmış bir girişiminiz varsa, hemen qnbeyond.com‘dan başvuru yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler