Türkiye’nin önde gelen girişimcilerinin liderliğinde, girişimciliğin geliştirimesi için GEN Türkiye kuruluyor

Türkiye’de girişimcileri geliştirmek, destekleyen etkili programlar yapmak ve politikalar belirleyip uygulayarak Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini güçlendirmek adına Global Entrepreneurship Network (GEN)’ün Türkiye ayağı GEN Türkiye Cuma günü resmen kuruluyor.

GEN Global, dünyadaki girişimci sayısını artırmak, var olan ekosistemi, inovatif girişimci bakış açısıyla değiştirmek, kapsamlı ve kapsayıcı ekosistemler yaratmak, bilgi paylaşımının artmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten bir kuruluştur.

GEN Türkiye ise Türkiye’deki girişimleri GEN’in 178 ülkesindeki iyi örneklerle buluşturarak; Türkiye ekosistemiyle global girişimcilik ekosistemi arasında köprü görevi görmeyi amaçlıyor.

GEN Türkiye’nin İcra kurulunda; Nevzat Aydın, Göktekin Dinçerler, Gülden Yılmaz, Hande Çilingir ve Sezai Hazır; İcra kurulu üyeleri olarak da; Ahmet Onur, Başak Karaca, Büke Çuhadar, Cem Sertoğlu, Gökçe Kabatepe, Mehmet Keteloğlu, Ozan Acar ve Tal Garih bulunuyor.

GEN Türkiye’nin lansmanı 18 Aralık 2020 Cuma günü 15.00-18.00 arasında Habitat Derneği’nin YouTube hesabı üzerinden gerçekleştirilecek.

Güncel İçerikler