Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin 15 Aralık’taki Sahne XL etkinliğinde sunum yapacak 16 girişim

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından 3 yıl önce girişimciliğin desteklenmesi için kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), bünyesindeki startup’ların yatırımcılarla buluştuğu “Sahne XL” etkinliğini 15 Aralık Salı günü saat 14:00’te online olarak düzenliyor.

Girişimcilik ekosistemini bir araya getiren etkinliklerden biri olan ve yatırımcıların da katıldığı Sahne XL, 15 Aralık Salı günü saat 14:00’te online olarak gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi ve kayıt için: btm.istanbul/form/sahnexl

Pandemi sebebiyle sanal ortamda farklı bir konseptle hazırlanan etkinlik, katılımcıların fiziki olarak BTM’ye geliyormuş gibi sanal ortamdan giriş sağlayacakları ve aynı zamanda BTM’yi sanal olarak gezebilecekleri şekilde tasarlandı. BTM’yi izleyicilerin evine taşıyacak bu etkinlikte katılımcılar, kayıt masasından kayıt yaptırdıktan sonra, sunumların yapılacağı sahnenin önünde kendileri için ayrılan koltuklardaki yerlerini alabilecek. Dileyen katılımcı, sunum öncesi veya sunum esnasında girişimcilerin standlarını ziyaret ederek projeler hakkında girişimcilerden bilgi alabilecek.

Teknoloji yazarı Ahmet Can‘ın sunumuyla gerçekleştirilecek olan etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve BTM Direktörü İbrahim Elbaşı yapacak. 16 girişimcinin sunum yapacağı etkinliğe Serdar Kuzuloğlu konuşmacı olarak katılırken, e-spor girişimciliği üzerine düzenlenecek panelde de Sinan Güler, Kaan Kural ile Engin Sever yer alacak.

Sahne XL etkinliğide sunum yapacak 16 girişim

  1. Noticy: Su, enerji ve para tasarrufu yapmanızı sağlarken çocuklarımızın da bilinçli bireyler olarak yetişmesine yardımcı olan akıllı ev aletleri.
  2. Arche Robotics: Pandemi ile önem kazanan halka açık alanlarda ve toplu taşıma çözümlerindeki hijyen problemine otonom bir çözüm sunan platform.
  3. Işın: Kısa ve uzun mesafelere uygun olarak tasarlanmış trafiğe takılmadan, hızlı, güvenli ve çevreci olan tek başına seyahat edebilme kolaylığı sağlayan elektrikli bisiklet paylaşım uygulaması.
  4. Vaveyla: Yapılan görevlerle puan kazanılan ve bu puanlarla uygulama içerisindeki dükkandan kültürel etkinlikler ve kitaplar için alışveriş yapılabilen uygulama.
  5. Freek Steam Key: İnsanların oyun oynayarak yeni oyunlar alabileceği oyunlaştırılmış e-ticaret platformu.
  6. Law Podcast: Hukuk odaklı podcast yapımlarının barındırıldığı ve paylaşıldığı online bir podcast servisi.
  7. Social Hunters: Bireysel kullanıcılarına ve işletme hesaplarına Instagram özelinde hikaye, takipçi ve medya analizleri sunan platform.
  8. Wogusearch: Coğrafi arama yöntemini kullanarak, mevcut internet yapısında, kullanıcının günlük hayatta ulaşamadığı, dergi haberi gibi yayınlanmış 200 milyon’dan fazla değerli bilgiye dayalı büyükveriden güç alan, geleceğin yeni tip arama motoru.
  9. Exhibin: Canlı yayın ile dijital fuar deneyimi sunan bir alt yapı platformu.
  10. Argist: Firmaların satış öncesi ve sonrası süreçleri otomatize etmek ve süreci buluta taşımak üzere kurulmuş platform.
  11. Let’s Steps: Doğasından koparak hareketsizliği alışkanlık haline getiren bireyleri oyun dinamikleri ile motive eden, sürdürülebilir davranış değişikliği ile sağlıklarında pozitif değişim sağlamayı amaçlayan platform.
  12. Sanayidebul.com: Sanayi sektöründe, endüstriyel ve ticari faaliyetlerin her aşamasında; gerek kurumsal ve gerekse bireysel olarak, pazarlama ve satın alma ihtiyaçlarını; hızlı, kolay, çok alternatifli ve ekonomik olarak sonuçlandırmaya yarayan bulut platformu.
  13. Halal Travels: Müslüman seyahat severlerin tüm seyahat ihtiyaçlarını teknoloji ile buluşturarak tek bir çatı altında sunan platform.
  14. Classest: Öğrenciler için akademik ve pedagojik bakımdan en uygun öğretmenlerin belirlendiği, sadece yüksek imaja ve profesyonel başarılara sahip öğretmenlerin bulunduğu, kendi geliştirdiği sanal ortamda canlı ders, sınav ve eğitim koçluğu programlarıyla uzun soluklu eğitimlerin verildiği bir online eğitim platformudur.
  15. Hamilinden.com: İşletmelerin aynı anda finans kurumlarından faturalı çek, vadeli fatura, ihracat finansmanı ve kobi krediler için teklif alabilecekleri online finansman portalı.
  16. Lukwise: Kurumsal eğitim sektöründe hizmet arayan ve hizmet verenleri buluşturan platform.

Güncel İçerikler