Yerli risk sermayesi şirketi 212, Romanya merkezli 123 Form Builder’ın hissedarları arasına dahil oldu

Yerli risk sermayesi şirketi 212, çevrimiçi form oluşturma yazılımı geliştiren Romanya merkezli girişim 123 Form Builder‘ın hissedarları arasına girdi. Bu katılmayla birlikte bir yatırım da yaptı ancak değerleme veya miktar açıklanmadı.

212, mevcut hissedarlar Catalyst Romania ve Adrian Gheara ile birlikte girişimin yönetim kurulunda yerini aldı.

Florin Cornianu tarafından kurulan 123 Form Builder’ın gelirleri pandemiyle birlikte artan web siteleri trafikleri ve ihtiyaçtan dolayı 2020 yılında önemli ölçüde artmış. Daha fazla işletmenin çevrimiçi olması ve online siparişleri artması nedeniyle, şirketlerin ihtiyacı olan GDPR ve HIPAA’yı dakikalar içerisinde oluşturtmasını sağlıyor. Ve oluşturulan bu formlar; WiX, Salesforce, Square, Zendesk vb. dahil olmak üzere 80’den fazla platforma entregre edilebiliyor.

123 Form Builder’ı şu anda; HILTI, RTE, Unilever, UEFA, The European Tour ve ThyssenKrupp gibi müşteriler de dahil olmak üzere 35 binden fazla şi şu anda müşteri olarak sayılan 35.000’den fazla şirket kullanıyor. Müşterilerinin yarısından fazlası ABD’de olan girişim, 2021 yılı içerisinde portföyünü iki katına çıkarmayı hedefliyor.

212’nin kurucularından Ali Karabey, “212 olarak her zaman kanıtlanmış iş modellerini alıp büyümelerine yardımcı olmak için fırsatlar sunuyoruz. 123 Form Builder ile inanılmaz derecede sağlam bir ürün gördük ve daha büyük pazarlara açılması noktasında iyi destek vereceğimizi düşünüyoruz. Doğu Avrupa’daki en önemli risk sermayesi fonlarından biri olan Catalyst Romania’yla birlikte 123’ü kendi portföy girişimlerimiz arasına eklemekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler