Paratic, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 2.4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Birçok bankacılık işlemini bir platformda birleştiren açık bankacılık ürünü Paratic‘in sizlere geçtiğimiz günlerde Alesta’dan bir yatırım aldığının haberini yapmıştık.

Ancak Alesta, bir Keiretsu Forum Türkiye üyesi. Bu tur içerisine yine aynı ağdan Sertaç Özinal da katıldı ve tur 2.4 milyon TL değerleme üzerinden kapandı. Aslında bir önceki yatırım haberi ile bu haber birbirini tamamlamış oldu.

Paratic, birçok bankacılık işleminin tek platformdan yapılmasını sağlıyor. Hesap bilgileri ile birlikte verilerin muhasebe programına aktarılması, toplu ödeme yapılması, POS verilerinin raporlanması, çek entegrasyonu sürecinin yönetilmesi, doğrudan borçlandırma sistemi ile bayi işlemlerinin yapılması ve firmaların B2B ihtiyaçlarına çözümler üreterek yeni nesil bankacılık hizmeti sunuyor.
Paratic bir fintech çözümü

Bir Fintech çözümü olan Paratic’te firmalara ve bankalara satış yapılabiliyor. Hedef pazarı ayda 100 üzeri para transfer işlemi olan, en az 3 banka ile çalışan, aylık 20 adet üstü ödeme yapan Paratic’e web ve mobil platformlardan her zaman her yerden erişim sağlanabiliyor.

Kullanıcı bazlı yetkilendirme çözüm önerileri

Paratic’te ayrıca banka hesap hareketleri, ödeme, tahsilat, cariler, raporlama gibi birçok çözümü tek platformda yönetebilme; para transferinin kime ait olduğunu %95 oranında yakalama, muhasebe aktarımı, ödeme, otomatik raporlama, bankacılık yapısından farklı login yapısı, anlık yönetilebilen kullanıcı bazlı yetkilendirme çözüm önerileri de sunuluyor.

Güncel İçerikler