İçerik Bulutu, içerik odaklı projelere yatırım yapacak

İçerik pazarlaması platformu İçerik Bulutu, Yıldız İçerik Projeleri (YİP) kapsamında içerik projelerine destek olmayı hedefliyor.

Projelerin değerlendirilme aşamasında dijital pazarlama ve içerik pazarlaması alanlarında gelişip içerik projelerini başarıya ulaştırmayı hedefleyen adayları heyecanlı bir süreç bekliyor.

YİP Nedir?

Her yıl veya yılda 2 defa tekrarlanacak olan “Yıldız İçerik Projeleri” Yatırım ve Destek projesidir.

Kimler Başvurabilir?

-Online içerik projesi sürdürenler (Bir web sitesi),
-Bir gelir modeli kurgulanmış ve bu model üzerinden çalışmaya başlamış kişiler,
(Affiliate, Adsense, Lead Generation, Reklam, Kurumsal reklam işbirlikleri),
-Hedeflerine ulaşmak için yatırım, içerik, teknik veya network desteğine ihtiyaç duyanlar.

Ne zaman ve Nasıl Başvurulur?

İçerik pazarlaması alanında hazırlamış olduğunuz içerik projenizle Yıldız İçerik Projeleri’ne başvurunuzu İçerik Bulutu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular projenin ilk bir ayının sonuna kadar değerlendirilmiş olacak. Değerlendirme sonucu başvuru sahiplerine 40 gün içerisinde bildirilecek.

Proje başvuruları 26 Ekim – 26 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Ne tür destekler sağlanacak?

Content Audit İle Kapsamlı Büyüme Stratejileri Oluşturulacak

Yıldız İçerik Projeleri (YİP)’leri desteklemek adına İçerik Bulutu, deneyimli danışmanların ışığında kapsamlı bir content audit raporu hazırlayacak. Bu rapor kapsamında büyüme stratejileri belirlenecek ve projeler için bir yol haritası çıkarılacak.

Deneyimli İçerik Üreticileri ve Editörler YİP’lerin Arkasında!

Proje kapsamında Türkiye’nin en büyük içerik üretimi platformu İçerik Bulutu’nda içerik üreticiliği yapan alanında uzman içerik üreticileri ihtiyaç duyulan profesyonel içeriklerin üretimi için YİP’lere destek sağlayacak.

Deneyimli Mentörler ve İçerik Bulutu Ekibi ile YİP’lere Tam Destek

Türkiye’de dijital pazarlama ve içerik pazarlamasının profesyonel isimleri ve İçerik Bulutu kurucu ekibinin de bulunduğu mentör ağı, bilgi ve birikimlerini YİP’ler ile paylaşarak projelerin gelişmesine katkıda bulunurken, projelerin daha geniş kesimlere yayılması konusunda destek sağlayacak.

Finansal ve Alt Yapısal Destekler ile Projenizi Bir Adım Öne Taşıyın!

İçerik Bulutu aynı zamanda YİP’lere finansal destek ve alt yapı desteği sunacak. Teknik alt yapıyı güçlendirmek ve yeni teknolojik geliştirmeler konusunda da gerekli desteği, yenilikçi bir vizyon çerçevesinde sağlayacak.

Bununla birlikte ofis ve ekip destekleri ile YİP’lerin İçerik Bulutu ofisinde çalışma ve İçerik Bulutu ekibiyle iş birliği içerisinde çalışma fırsatı da sunacak.

Co investor ve Melek Yatırımcı Fırsatları

YİP süreci boyunca duyurulan ve değerlendirilen projelere proje daha yayına girmeden melek yatırımcılardan ilgi gördü. Bu kapsamda süreç içerisinde aday YİP’ler melek yatırımcılarla da bir araya gelme fırsatını yakalayabilirler.

Değerlendirme Süreci Nasıl İşleyecek?

YİP kapsamında değerlendirilen projeler ön değerlendirme aşamasından geçecek.
İçerik pazarlaması alanında uzman ekip proje hedeflerini SEO araçları aracılığıyla belirleyerek uygun YİP adayları belirlenmiş olacak.

Ölçümleme süreci sonrası son aşamaya gelen YİP adayları mentörlerin ve yatırımcı adayların karşısına çıkmak için sunum hazırlıklarına başlar. Son aşamada YİP mentörleri ile iletişim halinde sunumlar değerlendirilir, onay oylamasının ardından yılın YİP’leri belirlenecek.

Eğer siz de “Benim de büyük emeklerle hayata geçirdiğim bir içerik projem var, başarıya ulaşmasını istiyorum!” diyorsanız İçerik Bulutu İçerik Yatırım Desteği’ne başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler