Sinan Güler’in kurucusu olduğu SG Spor Girişimleri Hızlandırıcı Programı’nın başvuruları 18 Ekim’de sona eriyor

Profesyonel basketbolcu ve melek yatırımcı Sinan Güler tarafından spor odaklı girişimlerin geliştirilmesine destek sağlayabilmek ve spor ve girişimcilik ekosistemlerini güçlendirmek amacıyla başlatılan Spor Girişimleri Hızlandırıcı Programı ikinci dönem başvuruları 18 Ekim’de sona eriyor

SG Spor Girişimleri Hızlandırıcı Programı

  • Spor eksenli ürün ya da hizmeti olan girişimleri uluslararası potansiyel partner, mentor ve yatırımcılarla buluşturma hedefiyle başlatılan İstanbul merkezli ilk dijital hızlandırıcı program.
  • Program, farklı teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve spor eksenli sorunlara çözümler sunan Spor girişimlerinin büyümesine yardımcı olmak, yatırımcıları ulusal ve global spor girişimcileriyle tanıştırmak ve seçilen girişimleri ülkemiz spor ekosistemi paydaşlarıyla buluşturabilmeyi amaçlamaktadır.

Spor Girişimleri Hızlandırıcı Programı süreci nasıl işleyecek?

[1. Aşama] Başvuru: Girişimler açılan çağrıya başvuracaklar.

[2. Aşama] Ön Eleme & ÖnHızlandırıcı Dijital Girişimci Kampı: Ön değerlendirmeyi geçen seçilmiş Startup web sitesinde anons edilecek ve potansiyel partnerler ve mentorlarla bir araya gelebilecekleri Dijital Girişimci Kampına davet edilecekler.

[3. Aşama] Mentorluk ve Eğitim Süreci (Hızlandırıcı): Girişimci Kampı sonrasında seçilen Startuplar mentorlar ve eğitmenlerle çalışarak Dijital Yatırımcı Sunum Gününe hazırlanacaklar.

[4. Aşama] Dijital Yatırımcı Sunum Günü: Başarılı girişimler yatırımcılarla bir araya gelecekler.

Programa bu bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler