Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu

Yeni nesil çalışma şekli “Co-Working” kavramını Türkiye ile tanıştıran Workinton’un yeni CEO’su şirketin kurucu ortaklarından Enis Cevahircioğlu oldu.

Cevahircioğlu; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Mersin ve Katar’daki 17 şubesinde, 20.000 m²’den fazla alanda, 15 bin üye ile 2 binin üzerinde kurumsal firmaya ofis hizmeti sunan Workinton’da, 22 Eylül tarihinde göreve başladı.

Alman Lisesi’ndeki eğitiminin ardından, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2003’te mezun olan Cevahircioğlu, yüksek lisans (MBA) eğitimini ise Koç Üniversitesi’nde tamamladı. Profesyonel iş hayatına Dost Uluslararası Nakliyat ve Lojistik şirketinde Genel Müdür ve Şirket Ortağı olarak başlayan Cevahircioğlu; aynı dönemde Mika İnşaat firmasını kurdu.

Yeni nesil çalışma modeli Co-Working kavramını Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alan Cevahircioğlu, vizyon ve deneyimlerini, esnek çalışmayı tercih eden, çevresindekilerle iş birliği içerisinde beraber üretmek isteyen kişi ve kurumların ihtiyaçlarına cevap veren Workinton’a taşıyacak.

Güncel İçerikler