Üç boyutlu yazıcılar için birden fazla renkte baskı almanızı sağlayan Co Print, Arıkovanı’nda desteklerinizi bekliyor

Girişimcileri desteklemek için hayata geçirilen Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı‘nda fonlamaya açılan projeleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Çok renkli ve malzemeli Üç Boyutlu (3D) baskının Türkiye’deki ilk örneklerini sunan Co Print, Arıkovanı’nda fonlamaya açıldı.

21 yaşındaki iki genç girişimci Fatih Kazım Duymaz ve Hüseyin Özen tarafından kurulan, çok renkli ve çok malzemeli 3D Baskının Türkiye’deki ilk örneklerini oluşturan girişimin gelecek hedefi ise Türkiyedeki 3D Yazıcı ekosistemini geliştirmeye katkı sağlamak ve global pazara teknolojilerinin ihracatını yapmak. Fonlamaya açılan proje Co Print, herhangi bir masaüstü 3D yazıcıların yeteneklerini artıran bir 3D Yazıcı ekipmanıdır.

3D Yazıcılar her geçen gün gelişiyor. 3D Baskı gerek endüstriyel düzeyde gerekse günlük hayatta pek çok sorunumuzu çözüyor. Ancak bu 3D Yazıcıların çoğu tek baskı ucuna sahip bu yüzden sadece tek renk malzeme ile üretim yapabiliyorlar. Yerli girişim Co Print ise bunu değiştirmeyi hedefliyor, 3D Yazıcıların tek baskıda 4 farklı filamenti bir arada kullanabilmesini sağlıyor. Bu sayede sıradan bir 3D Yazıcıyı çok renkli ve malzemeli 3D Baskı ile tanıştırıyor.

Co Print, bütün 3D Yazıcılar ile çalışabiliyor

Piyasadaki benzer ürün ve yöntemlerden en az 2 kat daha uygun fiyatlı Co Print, herhangi bir 3D Yazıcının işlevselliğini artıran bir 3D Yazıcı ekipmanıdır. 3D Yazıcılara giren filamenti, bilgisayarda tasarlanan renkli modelin ihtiyacına göre otomatik olarak değiştirir ve bu sayede 3D yazıcıların çok renkli ve çok malzemeli nesneleri tek baskıda üretmesine olanak tanır. Kolay kurulumlu ve ek bir donanım gerektirmeyen Co Print’in en iyi yanlarından birisi de neredeyse bütün Masaüstü 3D Yazıcılarla birlikte çalışabilmesidir.

Patentlenmiş ve seri üretime uygun final prototipi hazır Co Print, Arıkovanı’nda destekleri bekliyor. Ödülleri arasında Okullar için Co Print ve İlk 20 ürün için özel indirimler sunan ekip, siparişlerini Kasım 2020‘de kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Güncel İçerikler