Eğitim odaklı girişim GmPly, katıldığı Brandon Hall Group ve The Stevie Awards yarışmalarında 1 altın ve 3 bronz ödül kazandı

Geçtiğimiz haftalarda aldığı yatırım ile sizlere aktardığımız interaktif videoLMS SaaS platformu GmPly’den güzel bir haber daha paylaşıyoruz.

Yerli girişim GmPly, katıldığı Brandon Hall ve Stevie‘den ödüller aldı. Bu konuda kendisinden bilgi istediğimiz GmPly kurucu ortağı ve CEO’su Gökçen Karan‘dan aktarıyoruz.

GmPly olarak hangi ödülleri aldınız?

Gökçen Karan: Brandon Hall’den “Best advance in Custom Content” kategorisinde Altın, Stevie Awards’dan ise “Best use of video learning”, “Achievement in New Employee Onboarding” ve “Best use of blended learning” kategorilerinde bronz ödüle layık görüldük. Tabi bu ödülleri tek başımıza almadık. Anadolu Efes Satış Eğitim ve Yetkinlik Geliştirme Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışarak, GmPly kullanılarak geliştirilmiş interaktif video video e-öğrenme süreçleri ile başvurduğumuz ilgili yarışmalarda kazandık.”

Eğitim sektöründe bu ödüller ne manaya geliyor?

Gökçen Karan: “Elbette oldukça önemli. Çünkü her başvurana ödül vermiyorlar sonuçta. Orada ciddi bir juri sürecinden geçiyorsunuz ve bu ödüller sektördeki en prestijli ödüllerden. Bu ödüller bizim ilk ödüllerimiz ve uluslararası arenada yabancı juriler tarafından GmPly’in hep anlattığımız özelliklerinin ve faydalarının, gerçekten çalışmış ve fayda üretmiş bir proje üzerinden böyle bir juri tarafından da onaylanması manasına geliyor. 2021’de farklı projeler ile yeni ödüller almanın peşinden koşuyor olacağız.” dedi.

Güncel İçerikler