Masomo kurucu ortağı İbrahim Akman “2021’den itibaren tüm ekibimizin maaşlarını dolar olarak ödemeye karar verdik”

Kafa Topu 2 oyunun yapımcısı oyun şirketi Masomo’nun kurucusu İbrahim Akman, bugün yaptığı bazı açıklamalar ile girişim ekosisteminin gündemine oturdu. Şirket politikalarında bazı değişiklikleri dile getiren Akman, artık tüm çalışanların maaşlarının dolar üzerinden ödeneceğini dile getirdi.

İbrahim Akman’ın açıklaması:

“Masomo olarak, hem kuruluşumuzdan bu yana inandığımız amatör ruhu korumaya, hem de dünya çapında adı geçen ve pek çok açıdan takip edilen global bir oyun firması olmaya özen gösteriyoruz. Bu vizyonun getirdiği sorumlulukların şirket olarak farkındayız.

Bu vizyonun ışığında; Masomo olarak çalışanlarımızın alım gücünü korumak adına, bu ay itibari ile %20+ enflasyon zammı yaptık.

Ayrıca 2021’den itibaren tüm ekibimizin maaşlarını da USD olarak ödemeye karar verdik.

Her fırsatta mutluluk ve başarının bir merdivenin basamakları gibi olduğunu ve yukarı çıkmak için bunların sıralı şekilde devam etmesi gerektiğini belirtirim. Ekibimizin mutluluğunu daima önemsediğimizi ve refah seviyelerinin de bunun bir kaynağı olduğunun farkındayız.” dedi.

Masomo’nun kurucularından Erdem Yurdanur ise, İbrahim Akman’ın bu açıklamasının ardından, kararı destekleyen şu paylaşımı yaptı.

“Dunya sirketi olmak, dunya sirketi oldum demekle olmuyor, oncelikle calisanlarina dunya standartlarinda deger vermekle oluyor. Masomo’nun CEO’su ve ortagim Ibrahim Akman bunun mucadelesini veren ve en iyi uygulayan kisilerden birisi. Tum ortaklari olarak kendisinin bu yolda sonuna kadar arkasindayiz.” dedi.

Türkiye’deki girişimlerde olan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler