Yerli organik gıda girişimi SAF Nutrition, Stevie Awards’de Bronz Ödül almaya hak kazandı

Bitkisel bazlı organik gıdalar üreten yerli girişim SAF Nutrition, 2020 Stevie Awards’den Company of the Year kategorisi altında verilen “Yiyecek-İçecek” ödülüyle döndü. Yaklaşık 700 projenin değerlendirildiği yarışmada SAF Nutrition, Yiyecek-İçecek kategorisinde “Bronz Ödül” almaya hak kazandı.

2019’da kurulan ve kısa sürede 3 farklı kategoride 22 ürünle pazara giriş yapan SAF Nutrition 20 farklı e-ticaret sitesinde listeleniyor. Ayrıca 200’den fazla lokasyonda fiziki ürün satışı gerçekleştiriliyor. Beslenme uzmanları, sporcular ve doğal ürün bilinci olan tüketiciler tarafından tercih edilen ürünlerin tamamı AB Organik Sertifikası’na sahip.

Tüm iyiliklerin doğada olduğu inancıyla organik bir büyüme yakalaya girişim, satışlarını aylık ortalama yüzde 15 artırıyor.

Tüketicilerle doğrudan bağlantı kurmak için “Güvenli Sohbetler” adlı küçük atölyeler düzenleyen SAF Nutrition, rekabette farklılaşmak için markalaşma çalışmalarına ağırlık veriyor. Girişim, rakip markalarla doğrudan rekabet etmek yerine, markayı daha çok bir “yaşam tarzı” olarak konumlanmayı tercih ediyor.

Güncel İçerikler