Evimdekipsikolog: Psikolojik destek almak isteyenler ile psikologları anonim buluşturan canlı platform

Workup’ın yedinci dönemine seçilen girişimlerden Evimdekipsikolog, psikolojik destek almak isteyenler ile psikologları tamamen anonim bir şekilde sesli, görüntülü ve mesajlaşma yöntemiyle bir araya getiren bir online terapi platformudur.

Yani insanların lokasyon, mahremiyet ve erişim gibi engellere takılmadan psikolojik destek almalarına üretilen B2B ve C2C çözüm üreten sağlık teknolojileri girişimidir.

Online psikolojik destek: Evimdekipsikolog

Aynur İlhan ve Fatih Çavdar tarafından 2017 yılında fikir olarak hayata geçirilen girişim, Haziran 2018’de şirketleşti yayına açıldı. İki kurucu dahil olmak üzere toplamda 7 kişilik bir ekipten oluşuyorlar. Çalışmalarına İstanbul’da devam eden girişim, içinde bulunduğumuz dönemden ötürü hibrit modelle çalışıyorlar. Geçtiğimiz hafta da Evimdeki Psikolog, Keiretsu Forum Türkiye’den 4 milyon TL değerleme ile yatırım almıştı.

Evimdeki Psikolog, psikolojik destek almak isteyenler ile psikologları tamamen anonim bir şekilde sesli, görüntülü ve mesajlaşma yöntemiyle bir araya getiren bir online terapi platformudur. İnsanların lokasyon, mahremiyet ve erişim gibi engellere takılmadan psikolojik destek almalarına üretilen bir çözümdür.

Girişimin kurucu ortağı Aynur İlhan: “Biz Evimdeki Psikolog olarak terapi almanın önündeki bütün engelleri ortadan kaldırarak psikolojik desteği herkes için, her yerde ve her zaman erişilebilir kılıyoruz. Anonim bir şekilde hizmet veriyor olmamız, açığa alma, iptal ve iade opsiyonlarının kullanıcılar tarafından yapılıyor olması ve tüm ziyaretçilerin ücretsiz soru sorarak uzmanlarla iletişim kurabiliyor olmaları önemli farklarımızdan.” dedi.

Evimdekipsikolog nasıl kullanılıyor?

Web sitesini ziyaret eden bir kullanıcı ana sayfada sıralanan uzmanların uzmanlık alanlarına, haklarında yapılan yorumlarına, özgeçmişlerine ve takvimlerine bakarak kendilerine uygun bir uzman seçiyor. Daha sonra rumuz ve diğer bilgilerini girerek 1 dk içinde psikologlarına bağlanabiliyor.

Kullanıcı seans satın aldıktan sonra profiline giriş yaparak karşısına çıkan görüşmeye başla butonuna tıklaması uzmanına bağlanması için yeterli oluyor, böylecek herhangi bir aracı uygulama kullanmadan, anonim bir şekilde psikolojik destek alınabiliyor.

Girişimle ilgili yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler