Evimdekipsikolog, Keiretsu Forum Türkiye’den 4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından, hayatın zorlukları ile mücadele ederken psikolojik destek almak isteyen herkese, her yerde ve her zaman erişilebilir, kolay ve uygun maliyetli psikolog desteği sağlayan dijital platform Evimdekipsikolog.com’a 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yapıldı.

Evimdekipsikolog.com, psikolojik destek almak isteyen bireyler ile psikologları lokasyondan bağımsız olarak, kullanıcıların tamamen anonim kaldıkları ve geleneksel yöntemlere göre yüzde 50 daha uygun ücretlendirilmiş 45 dakikalık online sesli, görüntülü ve mesajlaşma seanslarında bir araya getirmektedir.

Geniş psikolog kadrosu, tüm kullanıcıların ücretsiz bir şekilde soru sorabiliyor olması, satın alınan seansın açığa alma, iptal ve iade alternatiflerinin kullanıcıya açık olması, Maudsley Obsesif-Kompulsif Testi gibi bir çok testin de ücretsiz yapılıyor olması dikkat çekiyor.

Evimdeki Psikolog girişimi bir çok girişim platformunda da yer almıştır. Arya Kadın Girişimcileri ve Tim-Teb Girişim Evi Platformlarından mezun olmuş, İTÜ Çekirdek’te Big Bang sürecine doğru ilerlerken aynı zamanda Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 7. döneminde yer alacak olan 18 girişimden biridir.

Güncel İçerikler