Fibabanka genel müdürü Ömer Mert, getir’e Finberg üzerinden yatırım yaptıklarını duyurdu

Fibabanka genel müdürü Ömer Mert, şirket içi yaptığı bir açıklama doğrultusunda geçtiğimiz yıl 38 milyon dolar yatırım aldığını duyurduğumuz yerli girişim getir‘e, yatırım yaptığını aşağıdaki açıklama ile duyurdu. Ancak miktar henüz açıklanmadı.

Güncelleme: Finberg ile iletişime geçtik ve yatırım doğrulandı. Ancak rakamların açıklanması için bir lansman yapılacağının bilgisini aldık. O zaman en derin bilgileri edineceğiz.

“Bi Mutluluk Getir”ecek

“Değerli çalışma arkadaşlarım,

Fibabanka olarak, ülkemizde son yılların en başarılı dijital platformlarından biri olan getir’e ortak olduğumuzu sizlere duyurmanın mutluluğu içindeyim.

Teknoloji ve yatırım şirketimiz Finberg üzerinden yaptığımız bu yeni yatırımımızla bir super-app çalışmasını hayata geçiriyoruz. Bu sayede müşteri kazanım süreçlerimize getir’in portföyünü de dahil etmiş olacağız. Dijital cüzdan altyapısı, online/offline ödeme sistemi ve 7/24 uygulamadan uygulamaya para transferi gibi hizmetlerin yanı sıra, krediden mevduata değişen yelpazede birçok finansal çözümümüzle müşterilerimizin hayatına temas edeceğiz.

getir ortaklığımızın Bankamız için hayırlı olmasını diler, bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.”

Sevgilerimle, Ömer Mert

getir kurucusu Nazım Salur ile yaptığımız özel röportajı hatırlayalım:

Güncel İçerikler