Reneva, 37 milyon TL değerleme ile Keiretsu Forum Türkiye’den yatırım aldı

Sağlıklı içecekler üreten yerli şirket Reneva, doğrudan aldığımız bilgilere göre Keiretsu Forum Türkiye‘den 37 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Eskişehir’de kurulmuş olan yerli şirket Reneva, kolajen içerikli takviye edici toz ve sıvı içerikli ürünler üretiyor. Şirket 1982 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Reneva Collagen Protein Drink Beauty ve Reneva Collagen Protein Drink Beauty ile içecek sektörüne de adım attı ve Migros vb. marketlerden kolajen bazlı bu ürünlere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Kolajen, birbirinin üzerine sarılmış üç aminoasit zincirinden oluşan büyük moleküllü yapısal bir proteindir. Ağırlıkla prolin, glisin ve hidroksiprolin aminoasitlerinin oluşturduğu esnek ve güçlü bir yapıya sahip olan kolajen yapıştırıcı özelliği ile cilt bütünlüğünüzü sağlar ve vücudunuzu güçlendirir. Tendonlar, bağlar, kıkırdak ve kemikler dahil tüm bağ dokularınızın bütünlüğünü, esnekliğini ve cilt yenilenmesini sağlayan kolajen temel proteindir ve vücudumuzdaki proteinlerin yaklaşık yüzde 30’unu oluşturur. Reneva ise vücüdumuzdaki bu eksikliği gidermek için çalışmalarına başladı.

İlk Reneva Kolajen ürünlerinin üretilmesinden bu güne Reneva, Türkiye’nin en fazla Kolajen ürünü çeşidine sahip markası haline gelmiştir. Reneva’nın ürünleri toplamda şimdilik yedi ülke; Türkiye, KKTC, Katar, Bosna Hersek, Ukrayna, Suudi Arabistan ve ABD’de satışa sunulmuş.

Girişimle ilgili yeni bilgiler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler