Bundle’da Fairy’nin ‘Boşa Harcama’ projesi 24 saatte 50 bin kişiye ulaştı

Ayda 1 milyon aktif kullanıcı sayısına sahip Bundle’da öne çıkarılan proje, sadece 24 saatte 50.000, 72 saatte 100.000 okunma sayısına ulaştı.

Fairy, “Boşa Harcama” projesi için Bundle’ın markalı hikaye anlatımı çözümü Bundle Studio‘nun gücünden faydalandı.

Bundle Studio, kullanıcılarının yılda 500 milyondan fazla içerik tükettiği mobil habercilik uygulaması Bundle’ın markalı hikaye anlatımı ve doğal reklam üzerine yoğunlaştığı kreatif içerik stüdyosudur. Günlük ortalama 290 bin aktif kullanıcıya sahip Bundle, Bundle Studio içeriklerini uygulama içinde öne çıkararak, markalar için önemli bir iletişim potansiyeli yaratır.

Fairy de yeni projesi için bu potansiyelin gücünden faydalandı. Gıda israfı konusunda kamuoyu ve farkındalık yaratmak amacını taşıyan “Boşa Harcama” projesi için Bundle Studio tarafından hazırlanan orijinal içerik, %3,3 CTR ile 925.000 kişiye ulaştı, 3.000.000 erişim aldı ve 2456 kez paylaşıldı.

Bu kadar kıymetli bir projeyi, sektör ortalamalarının üzerinde bir performans ile yayınlamak bizi ayrıca gururlandırıyor.

Türkiye’nin en sevilen haber uygulaması Bundle, 20 ülkeden 22 farklı kategoride 13 binin üzerinde kaynak ile kullanıcılara kişisel haber akışlarını oluşturma imkanı sunuyor; günün önemli gelişmelerini ise anlık bildirimlerle kullanıcılarına iletiyor.

Güncel İçerikler