Bundle, markalara özel içerik hizmeti Bundle Studio’yu duyurdu

Türkiye’deki tüm büyük mecralardaki haberleri bir araya getiren mobil haber uygulaması Bundle, markalar için kitlelerine ulaşmakta hiç olmadığı kadar etkili yeni bir yol sunduğu Bundle Studio’yu hayata geçirdi!

Bundle Studio Nedir?

Kullanıcılarının yılda 500 milyondan fazla içerik tükettiği haber ve içerik uygulaması Bundle’ın, hikaye anlatımındaki deneyimini tasarımdaki gücüyle buluşturarak markalara sunduğu, yeni nesil kreatif içerik stüdyosudur.

‘Markalı Hikaye Anlatımı’ Ne Kadar Etkilidir?

Markalı hikaye anlatımı, markaların ürün ve hizmetlerinden yüksek etkileşimli ve ilgi çekici bir biçimde bahsederek yeni kitlelere ulaşmasının ve varolan kitleleriyle daha derin bağlar kurmasının en güçlü yoludur.

Hikayeleştirilmiş mesajlar, reklamlar yoluyla doğrudan iletilen mesajlardan 22 kat daha akılda kalıcıdır ve satın alma niyetini %51 oranında artırmaktadır. Markalı hikaye anlatımı, %62 daha az harcama yaparak 3 kat yeni müşteri kazanılmasını sağlamaktadır.

Neden Bundle Studio?

1 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip Bundle; spordan yaşama, sanattan teknolojiye 22 farklı kategoride partnerlik yaptığı mecralara 30 milyon tekil erişim sağlamaktadır.
Hikaye anlatımına odaklanarak markanın ürün ve hizmetlerini en akılda kalıcı şekilde buluşturacak, zamana meydan okuyan nitelikle içerikler üreten Bundle Studio, bu özellikleriyle Türkiye’de markalara farklı bir çözüm sunuyor.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen markalar Bundle ile iletişime geçebilir.

Güncel İçerikler