Gürol Üzenç, 17 Temmuz’da başvurusu kapanacak Rejenerasyon-20 programının detaylarını anlattı

Teknopark İstanbul’un girişimciler için hayata geçirdiği kuluçka merkezi Cube Incubation yöneticisi Gürol Üzenç, girişimcilik ekosistemi yenilenme çalışmaları kapsamında yeni hayata geçirdikleri bir program Rejenerasyon-20 hakkında ilgili detaylı bilgiler verdi.

Hem Startup hemde Scale Up’ların kabul edileceği bu programın son başvurusu 17 Temmuz 2020. Siz de Teknopark İstanbul’un bu program kapsamında sunduğu olanaklardan faydalanmak istiyorsanız rejenerasyon20.com‘a başvurabilirsiniz.

Rejenerasyon-20 projesiyle COVID-19 salgınının ülke ekonomisine negatif etkilerinin azaltılmasına yönelik girişimcilerin hayata geçireceği yenilikçi uygulamalar desteklenerek toplumun girişim ekosisteminin katkılarıyla güçlenmesi sağlanacak. Destekten 30 girişimin yararlanması hedefleniyor.

Ülkemizin COVID-19’la mücadelesinde kritik projelerle ön plana çıkan girişim ekosisteminin yeniden yapılanmasını kapsayan “Rejenerasyon-20” projesiyle girişimciler; evde yaşamın iyileştirilmesi, uzaktan çalışmanın verimli ve uygulamada kolay hale getirilmesi, erişim/lojistik sorunlarının çözümüne yeni bir soluk getirilmesi ve toplumu rahatlatacak sosyal projelerin hayata geçirilmesi için desteklenecek.

 

Güncel İçerikler