Aynı evde yaşayan çiftler için Spotify Duo Paketi, Türkiye’de kullanıma sunuldu

Spotify’ın açıkladığı verilere göre çiftlerin yüzde 76’sı müzik dinlemenin onlar için gerçekten önemli olduğunu söylerken, yüzde 63’ü ise çift olarak kendi kimliklerini inşa etmek ve güzel hatıralar yaratmak için müziğin bir araç olduğunu dile getiriyor. Çiftlerin yüzde 73’ü mutlu anılarını hatırlamak için müzik dinliyor, yüzde 66’sı ise müziğin onlara hakkında konuşacak bir şeyler sağladığını söylüyor.

Spotify, Spotify Premium Duo’yu müzikseverlerle buluşturarak iki kişinin birlikte (ya da ayrı olarak) müzik dinlemekten zevk alacakları bir fırsat sunuyor. Spotify’ın yepyeni paketi Spotify Premium Duo bugünden itibaren dünya genelinde Türkiye dahil 55 pazarda Spotify kullanıcılarının erişimine hazır olacak.

Aynı adreste ikamet eden iki kişi için tasarlanan Premium Duo’nun ücreti aylık 23.99 TL. Bu paketle, bir üyelik kapsamında ayrı Premium hesapları olan kullanıcılar, audio dünyasını birlikte keşfedip müziğin keyfini çıkarırken, sadece iki üye için düzenli olarak güncellenen çalma listesi Duo Mix’e özel erişim gibi avantajlara sahip olacak.

Üye olmak için spotify.com/duo adresini ziyaret edip, oradaki adımları izlemeniz yeterli – ancak unutmayın bu pakete üye olmak için iki kullanıcının aynı adreste ikamet etmesi gerekiyor. Premium paketi daha önce hiç denememiş kullanıcılar, Premium Duo’yu bir ay ücretsiz kullanma hakkına sahip olabilir. Mevcut Premium kullanıcıları ise kendi hesaplarına ilişkin sayfaya girerek üyeliklerini Premium Duo olarak değiştirebiliyor.Premium Duo paketine geçen kullanıcılar, daha önce kaydettikleri müzik, podcast, çalma listeleri ve önerileri içeren Premium hesaplarını da tutmalarına imkan sağlıyor.

Güncel İçerikler