İngiltere merkezli ekip içi iletişim platformu OurPeople, 1.7 milyon Euro yatırım aldı

İnsan Kaynakları teknojileri alanında faaliyet gösteren ve İngiltere merkezli ekip için iletişim platformu OurPeople, Seri A turda 1.7 milyon Euro yatırım aldı. Bu turla birlikte aldığı toplam yatırım 2.6 milyon Euro oldu.

2015 yılında Ross McCaw tarafından kurulan İngiltere’nin Bristol kentinde kurulan şirket, işletmelerin çalışanlarıyla iletişim kurmasına yardımcı oluyor ve güvenli bir platform sunarak ekiplerin anında bağlanmasını sağlıyor.

West Ham United Vakfı, Virgin Active UK, Paulton’s Park ve Serco Leisure dahil olmak üzere çok sayıda mobil çalışanın bulunduğu sektörlerde önemli müşterileri var.

Pandemi sırasında OurPeople, platformunu iş arkadaşlarına kritik bilgileri iletmek için, diğer tüm iletişim platformları gibi her zamankinden daha fazla işletme tarafından kullanıldı.

Pandemi başlangıcında OurPeople, şu anda yerel hükümet ve İngiliz sağlık hizmeti (NHS) tarafından finanse edilen hastalara yatılı bakım hizmeti veren Sirona Care and Health‘te ürünün ücretsiz bir sürümü olan OurPeople NOW aktif olarak kullanılıyormuş.

Bu yatırım turuna iki bilinen yatırımcı; dijital medya, e-ticaret ve sağlık alanında uzmanlaşmış bir yatırım şirketi olan Alpine Meridian ve aynı zamanda Yönetici Ortak olarak OurPeople’a katılan girişimci Robert Neveu‘dur.

OurPeople’ın kurucusu ve CEO’su Ross McCaw “Fitness endüstrisinde çalışıyordum, her gün uzakta çalışanlar ve masa başında çalışanı olmayan personel ile iletişim konusunda, farklı sektörlere de yayılan bir sorun olduğunu görebiliyordum. Nerede olursa olsun, bilgili bir çalışanın gerekli olduğunu ve iyi bir iletişim kurulması gerektiğimni biliyoruz. Biz de ekibin kendi arasında güvenli bir şekilde iletişim kurmasını sağlayan, güçlü ve kullanımı kolay bir ürün geliştirdik.” dedi.

Güncel İçerikler