Yerli girişim Meditopia, 60 milyon dolar değerleme ile 15 milyon dolar yatırım aldı

Sizlere geçtiğimiz hafta içerisinde 60 milyon dolar değerleme ile yatırım alacağını duyurduğumuz, çalışmalarını globalde sürdüren yerli girişim Meditopia‘nın mevcut yatırımcıları sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile sürecin tamamlandığını doğruladı ve Meditopia yeni turda 15 milyon dolar yatırım aldı.

Girişimin kurucu ortağı Berk Yılmaz ile iletişime geçtiğimizde de yatırımı doğruladı. Meditopa’yı merak edenler ise daha öncesinde hazırladığımız bu içeriği okuyabilir.

Girişimin yatırımcılarından Alper Akcan “Longi olarak doğdu, Meditasyon olarak büyüdü ve Meditopia olarak olgunlaşıyor. En başından beri parçası olduğum girişimimiz 15M USD yatırım alarak, 12 milyondan fazla kullanıcısına yeni milyonları eklemeyi ve insanlara huzur vermeyi sürdürecek. Bu gururu bize yaşatan girişimcilerimiz @alimuratceylan @yilmaz_berk @fmcelebi başta, Meditopia ailesi tüm yatırımcılarımıza alkışlar. Hepiniz süpersiniz! Unicorn olur muyuz bilmiyorum ama milyonları mutlu etmeye devam edeceğimize söz veriyoruz.” dedi. Mustafa Vardalı ise “Ve süreç tamamlandı. Benim de yatırımcıları arasında yer aldığım Meditopia uygulaması çok önemli yatırımcılardan 15 milyon $ yatırım alarak hepimizi gururlandırdı.”

Kurucular ile doğrudan bağlantı içerisindeyiz. Yatırımla ilgili daha fazla detay aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler