Türk girişimcinin kurduğu Fango, Avustralya merkezli Yabb tarafından satın alındı

Türk girişimci Gökhan Çeliker‘in kendi LinkedIn hesabında yaptığı açıklamaya göre San Francisco’da kurduğu Fango, Avustralya merkezli sosyal ağ ve mesajlaşma uygulaması girişimi Yabb tarafından satın alınmış.

Bu satış Fango ve Yabb’ın bloglarında resmi olarak duyuruldu.

Yabb CEO’su Kenneth Ting, “Yabb, kendisini diğer sosyal ağlardan reklamsız bir platform olarak ayırıyor. Gökhan Çeliker ile ekibi canlı ve etkileşimi yüksek bir topluluk oluşturup son teknoloji olan bir platform geliştirdi. Gökhan gerçek bir vizyonerdir ve çok az insanın sosyal etkileyicilerin gücünü anladığı bir zamanda Fango’yu hayata geçirmiştir. Bu satın alma bize muazzam bir başlangıç ​​sağlayacak.” dedi.

Satın alınmanın değeriyle ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Gökhan, Fango’nun satışıyla ilgili yaptığı açıklamada;

Fango‘nun; Singapur, Taipei ve Kuala Lumpur’da ofisleri bulunan, merkezi Sidney, Avustralya’da bulunan ücretsiz bir sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulaması olan Yabb tarafından satın alındığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yıllar boyunca büyük bir yolculuk oldu! Geriye dönüp baktığımızda, 1.28 milyar takipçisi olan 40.000’den fazla içerik oluşturucu ile bağlantı kurduk ve 3.000’den fazla markalı kampanyaya ev sahipliği yaptık.

Fango’yu hayata geçirmek için yorulmadan çalışan ve onu harika bir şirket yapan 40’tan fazla tutkulu kişiden oluşan küresel ekibimize teşekkür ederiz.

Topluluğumuza teşekkür ediyoruz; inanılmaz içerikler oluşturan içerik üreticileri, kampanyaları mümkün kılan markalar ve onları beğenen hayranlar. Bütün bunlar bizi daha çok çalışmaya devam etmeye motive etti.

İnsanların sevdiği yaratıcıları ve markaları güçlendirme misyonumuza inanan ve yol boyunca bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz.

Sensiz bu başarıyı elde edemezdik. Hepinize çok teşekkürler. Sonsuza dek minnettarım” dedi.

Güncel İçerikler