Yerli girişim Youthall, stajyer arayan ve iş ilanı yayınlamak isteyen şirketler için iki ay ücretsiz oldu

Covid-19 tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 aydır süren kısıtlamalar Haziran ayı itibarıyla büyük ölçüde sona erdi. İçinde bulunduğumuz bu yeni dönemde işverenlere ve iş arayanlara destek olabilmek amacıyla yerli girişim Youthall, Covid-19 Paketi hazırlayarak işletmlere Haziran ve Temmuz ayında destek olacak.

2014 yılında iki girişimci tarafından dijital işveren markası ve genç yetenek platformu olarak kurulan ve 700.000’den fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan Youthall’da, Haziran ve Temmuz ayı boyunca tüm iş ilanlarınızı ücretsiz ve sınırsız olarak yayınlayabilir, en iyi genç yeteneklerden başvuru alabilirsiniz.

Paketle ilgili detaylar ve kampanya koşulları için youthall.com/company/packages/ adresini ziyaret edip, bu fırsattan yararlabilirsiniz.

Youthall kurucularından, işveren markası bilinirliğinizi ve yetenek çekme gücünüzü artıracak çözümleriyle şirketlerin yanında olmaya devam edeceğinin de bilgisini aldık.

Satın Al butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda şirket bilgilerini girdikten sonra herhangi bir ödeme yöntemi seçmeden devam edebilirsiniz.

Güncel İçerikler