Yerli girişim Youthall’dan istihdamı geliştirmeye yönelik yeni proje: Genç İstihdam Seferberliği

Türkiye’nin dört bir yanındaki yerli girişimler, depremden etkilenen vatandaşlar için elinden geldiğince yeni projeler ortaya çıkarmaya çalışıyor ve biz de sizlere olabildiğince aktarıyoruz. Bu girişimlerden Youthall, istihdamın yeniden canlanması için Genç İstihdam Seferberliği projesini başlattı.

Konuyla ilgili Youthall:

“Youthall olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen depremlerin sonuçlarını derin bir üzüntüyle takip ettik. Afetten etkilenen yüz binlerce insanın ihtiyaçlarını karşılamak için ilk günden bu yana farklı alanlarda destek olduk. Bu esnada yıllardır gençlerin istihdamına yönelik attığımız adımların en büyüğünü bu kez depremde etkilenen gençler için atma kararı aldık.

Hep beraber yapabileceklerimizin bu sefer daha da farkında olarak depremde etkilenen gençlere yalnız olmadıklarını hatırlatmak istiyoruz. Hiç olmadığı kadar birbirimize destek olmamız gereken bu günlerde gençlerin hayatına dokunmak isteyen şirketleri ve kurumları yakından ilgilendiren bir seferberlik başlatıyoruz. Depremden etkilenerek hayatını yeniden kurmaya çalışan, eğitimini devam ettirmek durumunda olan gençler için şimdi daha güçlü bir şekilde #Seninleyiz diyoruz.”

Youthall ne Amaçlıyor?

“Deprem bölgesinde ailesini, evini veya işini kaybetmiş 18 – 35 yaş arası gençler ile depremden etkilenen gençlerin istihdamına katkı sağlamak isteyen şirketleri ve kurumları bir araya getiren bir seferberlik hareketi başlatmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda Youthall’da oluşturdukları CV’de depremden etkilendiklerini beyan eden ve Youthall ekibi tarafından beyanı teyit edilen gençleri onları istihdam etmek isteyen şirketler ile ücretsiz olarak buluşturulacak. Yaşanılan zor günlerin yarattığı bu yıkıcı etkiyi bir nebze olsun hafifletmek için #Seninleyiz diyor.

Başlıklar

  • İş veya Staj Arıyorum
  • Nereden Başlamalıyım?
  • İstihdam Sağlayacağım
  • Destek Vereceğim

Platform: https://www.youthall.com/tr/seninleyiz/

Güncel İçerikler