Deliveri, FMCG sektörüne katkı sağlayacak platformu deliveriBI hizmetini yayına aldı

Mart ayında online market teslimat pazarında, market uygulamlarındaki ürün fiyatlarını ve teslimat sürelerini karşılaştıran mobil uygulama ile yerini alan deliveri, online market teslimat pazarının yanında FMCG sektörüne de katkı sağlayacak iş zekası platformu deliveriBI hizmetini yayına aldı.

Kısa süre içinde iki ürünü de yayına alan deliveri’nin pazara ileride katma değerli ürünler sunmaya devam edeceğini söyleyebiliriz.

deliveriBI platformu ile, sektörün kullanıcı odaklı ve stratejileri gereği yaptıkları kampanyaların rekabetteki durumunu görebilmesi ve kullanıcı kampanyalarını yönlendirmesi mümkün olabilecek. Bu datalar deliveri’deki popüler ürün karşılaştırmaları ile birleştiğinde stratejilerini doğru yönlendirmelerine fayda sağlayacak değerli bir veri elde edecekler.

Ürün ve marka bazında marketlere, gerçek zamanlı bu verilerin kampanyaların derin analizlerinde ve kullanıcı bazındaki stratejilerine destek olacağını düşünüyoruz. Şimdiye kadar ücretsiz deneme sürümlerini deneyimleyen marka temsilcileri kendi stratejilerine göre değişen ihtiyaçları için de özelleştirilmiş raporlar sunabildiklerini anlattılar.

Deliveri’nin kurucu ortağı Çiğdem Öztabak, son kullanıcıya değer yaratan deliveri app yanında, Deliveri Business Intelligence platform deliveriBI ürünleri ile online market teslimat pazarına katma değerli bir raporlama kazandırmayı hedeflediklerini aktardı. deliveriBI’ın deliveri için bir ek gelir modeli haline dönüşeceğini de ekledi. Ürünün ilk müşterisinin, sektöre katma değer sunan Yıldız Holding eticaret şirketi ESTAR olması ile ürünün değer önerinisi ve doğru konumlamasını doğruladıklarını belirtti.

Bu anlamda gerçek zamanlı, veri bazlı yaklaşımlarına ve online teslimat pazarına şeffaflık ve farklılıklar getirmeye devam edeceklerini belirtiyorlar.

Bir sonraki adımları hakkında da bilgi veren Çiğdem; platformu kullanacak online teslimat pazarındaki oyuncuların ya da online teslimat pazarına girmek isteyen servis sağlayıcıların ihtiyaçları ile kendi stratejilerine özel ürün, marka, fiyat, kampanya gibi verilerin raporlarını kişiselleştirebilmek olacağı bilgisini aldık.

deliveriBI’da Marka-Market Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları, Gerçek Zamanlı Kampanya Detayları, Market Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları, Marka Bazında Gerçek Zamanlı Kampanya Payları gibi tüm bilgilere interaktif olarak tasarlanan grafiklerle ulaşmak mümkün oluyor.

Platform, kullanan uygulama marketlere ya da FMCG markalarına, kullanıcı kampanyalarını rekabete bakarak yönlendirme imkanı sunuyor.

Güncel İçerikler