VAR’daki pozisyonları tartışabileceğiniz VAR Online, 1.5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Tartışmalı pozisyonları taraftarlara soran VAR Online, egirişim’e özel aldığımız bilgilere göre; Levent Kuşgöz, Alp Avni Yelkenbiçer, Frederic Pagy ve Mehmet Ozan Çılı‘dan 1.5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Okan Özaydın, Murat Albayrak ve Gözde Albayrak tarafından Haziran 2019 kurulan VAR Online, Türkiye Futbol Federasyonu yanı sıra 50’den fazla ülke tarafından kullanılan VAR sistemine konu olan tartışmalı pozisyonların taraftar ve izleyicilerin anlık oyları ile interaktif bir şekilde kamuoyu görüşünün belirlenebileceği ilk platform olma özelliğini taşıyan mobil uygulamadır.

Alınan bu yatırım; Ar-Ge faaliyetlerine ve daha fazla kullanıcıya hitap edebilmesi için uygulamanın geliştirilmesinde kullanılacak.

VAR kararları 1-2 dakikalık heyecan ve gerilim patlamasıdır. VAR pozisyonlarında TV başındaki izleyiciler ortalama 2 dakika oyundan kopup farklı bir çok platformda tartışmalara kapılıyor. Taraftarların pozisyonlar hakkındaki görüşlerini aktarabileceği ortak bir platform şu an için bulunmuyor ve akıllarındaki soru işaretlerini de gidermekte zorlanıyorlar.

VAR Online, Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde futbol severlerin daha az reklam ile hiç bir yerde elde edemeyecekleri veriye ulaşmasını hedefliyor. Yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler