Yerli mobil oyun şirketi Masomo’nun geliştirdiği Kafa Topu 2, Galatasaray ile iş birliği yaptı

Yerli girişimleri destekleme konusunda önemli bir adım atan Galatasaray, yerli mobil oyun girişimi Masomo‘nun geliştirdiği Kafa Topu 2 ile bir iş birliği yaptı. Bu iki şirketin attığı adım, girişimlerle ortaklık yapılabileceğinin en güzel örneklerinden birini teşkil etti ve Türkiye’nin başarılı startup’lar çıkarması konusunda güzel bir yer edindi.

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya hitap eden, ülkemizdeki oyuncu sayısıyla mobil oyun sektöründe rekorlara koşan Kafa Topu 2; Galatasaray’a özel geliştirmeleriyle Galatasaray taraftarları için oyunu daha çekici hale getirdi.

Konuyla ilgili Masomo kurucu ortağı İbrahim Akman, egirişim’e yaptığı özel açıklamada: “Galatasaray gibi bir marka ile bu iş birliğini duyurmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Yakın zamanda Türkiye’nin köklü diğer kulüpleri ile de iş birliği yapabilmek adına çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda uzun vadeli planımız ise Avrupa kulüpleri ile yapacağımız yeni iş birliklerini de dahil edip, oyun içerisinde bu kulüplerimizin yer alacağı resmî bir lig oluşturmak.” dedi.

Kafa Topu 2’de Galatasaray taraftarlarına özel bazı detaylar şu şekilde:

  • Sürpriz Galatasaray’lı 5 Yıldız karakter ile sahada kıyasıya mücadele edebilirsiniz,
    Galatasaray’a özel bir kupa, futbol topu ve özel hazırlanmış emojiler bulunuyor.

Çevrimiçi oyun Kafa Topu 2 ile ve Galatasaray’lı taraftarların kaçırmaması gereken Kafa Topu 2’yi oynamak için tek yapmanız gereken, oyunu aşağıda bulunan linklerden iPhone (iOS) ya da Android telefon veya tabletlerinize indirmek.

Güncel İçerikler