İzmir merkezli Withco, Paris Tasarım Ödülleri’nde Mimarlık Yenileme Kategorisi ödülünü aldı

Sevdiğin işi yap!/ Enjoy your work! mottosuyla yola çıkarak, verimli ve ergonomik ofisler tasarlayan paylaşımlı ofis ve ortak çalışma alanı Withco, dünya çapındaki tasarımcıları ödüllendiren DNA Paris Tasarım Ödülleri’nde Mimarlık / Yenileme Kategorisi’nin kazananı olduğunu duyurdu.

Eylül 2019’da İzmir’de Övünç Emre tarafından kurulan Withco, eski bir çiçek deposu halinden bugün ki haline uyarlanarak paylaşımlı ofis halini aldı ve kullanıcılarına hazır ofis, sabit masa, sanal ofis ve günlük giriş hizmetleri sunuyor.

Sahip olduğu 3.500 metrekare alanın yüzde 50’si ortak kullanım alanlarına ayıran girişimin bünyesinde 75 hazır ofis bulunduruyor. Sağladığı hizmetler sayesinde tüm üyeler 7/24 o alanı kullanabiliyor. Bireylerin hem kendilerini hem de işlerini geliştirmelerine yardımcı olacak içeriklerden oluşan etkinlikler gerçekleştiriliyor. Ayrıca Withco’da vlogger ve YouTuber’lar için stüdyo, ses, kamera, ekip ve ekipmalarının bulunduğu profesyonel bir YouTube stüdyosu da mevcut.

Withco, İzmir’de pek çok sektörü ilgilendiren yenilikçi toplantıların yapıldığı, alanında uzman konuşmacıların katıldığı çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca üniversiteler ve teknoparklar ile iş birliği içindeler. Paylaşımlı hazır ofis modelinin daha butik bir versiyonu olan WITHCO Business konseptini hayata geçirme üzerine de çalışmalar yapılıyor.

Güncel İçerikler