Şirket ve çalışanları arasında iletişim sağlayan Blink, 7.4 milyon Euro yatırım aldı

Şirketler ile çalışanları arasında uzaktan çalışma özelliği sunan Londra merkezli girişim Blink‘e Partech Partners ve bir grup melek yatırımcı 7.4 milyon Euro yatırım yaptı.

Blink, 14 ülkede 100 sağlık kuruluşuyla, İngiliz sağlık hizmeti (NHS) ve İngiliz Cezaevi Servisi gibi müşteriler de dahil olmak üzere, özel olarak hizmet veriyordu. Ancak bugünden itibaren platformu kullanmak isteyen tüm şirketlere açtı. Demo talep edip, 14 gün boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

Blink’in CEO’su Sean Nolan tarafından 2015 yılında kurulan girişim, şirketlerdeki ekip üyelerinin aralarındaki bağı güçlendirmek için uygulamayı tasarladı. Tüm önemli bilgi ve sistemleri ile aynı sektördeki insanlarla bağlantı kurmayı sağlıyor. 2020 yılında girişimin ekibi iki katına çıktı. Sydney ile New York’ta yeni ofis açtı.

Platform üzerimnden yöneticiler çalışanların kişisel telefonlarına Covid-19 güncellemeleri de dahil olmak üzere sağlık ve şirketle ilgili mesajlar iletebiliyor. Diğer özelliklerinden biri de, daha önce şirketten ayrılmış çalışanları da destekleyerek eski yöneticilerine geri bildirim verme imkanı sunuyor.

Ocak 2019’da nakliye şirketi Stagecoach, 22 bin çalışanı için bu uygulamayı kullanmaya başladı. Çalışanlar; çeşitli bilgilere erişebiliyor, izin, işe gelememe ve oluşan trafik kazaları için dijital formları ulaşıp doldurabiliyor, dijital olarak maaş bordrolarına ulaşabiliyor ve merkeze geri bildirimler gönderebilyor.

Blink kendi hizmetlerine olan talebin, bu yaz ayında mevcut durumdan iki katına çıkmasını bekliyor ve dolayısıyla beklenen bu büyüme ile ekibe yeni personel istihdam edecek.

Blink CEO’su Sean Nolan: “Covid-19 krizi ile yöneticiler ve kilit çalışanların oynadığı kritik rolün önemi daha da belirginleşti. Artık her zamankinden daha iyi araçlarla güçlendirilmeye ihtiyaç duyuyorlar, böylece temel rollerini etkili bir şekilde yerine getirebiliyorlar. Her çalışanın güvende kalma hakkında en son bilgilere, yönetime geri bildirim için bir sese ve meslektaşlarını ön cephede destekleme yeteneğine anında erişmesi gerekiyor.” dedi.

Güncel İçerikler