Yerinde servis hizmeti veren girişim CepteTamir, Servvis tarafından satın alındı

Akıllı telefonlara ve tabletlere yerinde servis hizmeti veren girişim CepteTamir, edindiğim bilgiler doğrultusunda Servvis tarafından hisselerinin tamamı satın alındı. Satın alınma miktarıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

İsa Uysal tarafından Kasım 2015‘te bir girişim olarak kurulan CepteTamir’i sizlerle ilk kez 2016 yılında paylaşmıştık. Geçtiğimiz dönemlerde İTÜ Çekirdek, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi ve TEB Girişim Evi’ne seçilmişti. Çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyordu.

İhsan Ahmet TurgutTurgay Dağ, Tevfik Şekerci, Ali Suat Yalçınkaya ve Elif Adalı Erten tarafından kurulan şirket Servvis ise tüm cihazlarınızı fatura, garanti belgeleriyle kaydedip ihtiyaç anında yüzlerce markanın yetkili servisine ulaşabileceğiniz bir mobil uygulamadır.

Bu satın alımla birlikte CepteTamir şirket olarak kapanıyor ve marka tamamıyla Servvis çatısı altına geçiyor. Yani CepteTamir, ayrı bir şirket olarak devam etmeyecek. Kurucusu İsa Uysal‘ın ise yeni şirkette devam edeceği aldığım bilgiler arasında.

İsa Uysal’ı egirişim YouTube kanalına konuk edeceğiz. Ayrıca daha fazla detay aldıkça bu haberi güncellemeye devam edeceğim.

Güncel İçerikler