Spor odaklı yetenek keşif platformu Grintafy, 1.25 milyon dolar yatırım aldı

Spor odaklı yetenek keşif platformu Grintafy‘e Wa’ed Ventures ve Nafithat Al Mustagbal Investments 1.25 milyon dolar yatırım yaptı. Bu yatırım ile girişim, yeni teknolojilerin entegrasyonunu finanse edecek, spor kulüpleri ve akademileri için yeni ürünler tanıtacak, ekibini büyütecek ve spor alanında yetenekler keşfetmek için yeni pazarlara açılacak.

15 yılı aşkın deneyime sahip teknoloji uzmanı Majdi Al-Lulu tarafından kurulan amatör futbolcular için Suudi Arabistan merkezli bir yetenek keşif platformu Grintafy, kullanıcıların oyunları bulmasına, oyunlara katılmasına veya organize etmesine, oyuncuları performanslarına göre derecelendirmesine ve performanslarını görüntülemelerine olanak tanır.

Aynı zamanda saha, hakem ve antrenör gibi oyunları için profesyonel ekip ve hizmet rezervasyonu yapmalarını sağlar. Tüm bu özellikler, oyuncuların amatör ve profesyonel kulüpler tarafından görüntülenmesi için oyuncu CV’lerini oluşturmalarına imkan sağlıyor. Bunların yanında Grintafy, dünyanın her yerinden yeteneklerini sergileyen oyuncuları birbirine bağlayan bir sosyal ağa sahiptir.

Grintafy’nın kurucusu ve CEO’su Majdi Al-Lulu, geliştirme süreci devam eden platformlarına birçok yeni özellik eklediklerini ve profesyonel futbolcuların canlı yayınlar ile diğer yeteneklere ilham olmasını sağladıklarından bahsetti. Bunun yanında sağlanan bu yatırım ile spor dünyasındaki girişimciliğe yeni bir soluk getirerek uluslararası alanda genişlemek istediklerine de değindi.

Bu uygulamanın Türkiye’deki benzerinde ise Scoutium‘u görüyoruz.

Güncel İçerikler