Amazon Türkiye’de Sağlık, Bakım, Temizlik, Kişisel Bakım ve Kozmetik kategorileri açıldı

Amazon.com.tr bugünden itibaren tüketiciler tuvalet kâğıdı, deterjan, kâğıt havlu, şampuan gibi kişisel bakım ürünlerinden temizlik, ev bakım, kozmetik ve güzellik kategorilerinden binlerce ürünü satışa açtı.

Amazon.com.tr bugün yaptığı açıklamayla tüketicileri desteklemek ve öncelikli ürünlere daha kolay erişim sağlamak adına temel temizlik, tüketim ve ihtiyaç ürünlerinde seçeneklerini genişlettiğini duyurdu.

Bugünden itibaren tüketiciler tuvalet kâğıdı, deterjan, kâğıt havlu, şampuan gibi temizlik ve ev bakım ürünlerinden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine kadar binlerce farklı ürün seçeneğine Sağlık, Bakım, Temizlik & Kişisel Bakım ve Kozmetik kategorileri aracılığıyla ulaşabilecekler. Hızlı teslimat seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulan ürünlerin tüm depolama ve teslimat süreçleri A’da Z’ye Amazon güvencesiyle gerçekleştirilecek.

Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, konuyla ilgili, “Tüketicilerimizin anlık ihtiyaç duyduğu ürünlere öncelik verebilmek adına yakın zamanda lojistik, tedarik zinciri, satın alım ve üçüncü parti süreçlerimizde değişiklikler yaptık. Bu çalışmalarımız doğrultusunda, ürün yelpazemizi öncelikli ürün kategorilerinde genişletiyoruz. Amacımız olabildiğince fazla sayıda tüketiciye gerek duydukları ürünleri mümkün olan en hızlı ve güvenilir şekilde ulaştırarak destek sağlamak. Müşterilerimiz ister geniş ürün yelpazemizden herhangi bir ürünü, ister temel ihtiyaç ürünlerini tercih etsin, tüm talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geniş ürün yelpazemiz, uygun fiyatlarımız ve hızlı teslimat sistemlerimizle müşterilerimizi karşılamaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Güncel İçerikler