İTÜ ARI Teknokent genel müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp görevinden ayrıldığını açıkladı

İTÜ ARI Teknokent‘in bir süredir genel müdürlük görevini sürdüren Doç. Dr. Deniz Tunçalp, görevinden sosyal medya üzerinden açıkladı.

Bu kararı almasında üniversite yönetiminin ortak kararı olmasının yanı sıra; İTÜ’deki kendi akademik işlerine odaklanmak istemesi varmış. İTÜ Çekirdek tarafında, oldukça önemli katkıları olan ve girişimleri kurumlarla buluşturma noktasında iyi çalışmalar yürüten Tunçalp, bakalım bundan sonraki süreçte girişimlere ne kadar yakın olacak, yine mentor olarak devam edecek mi birlikte göreceğiz.

Konuyla ilgili Tunçalp’tan açıklama:

Geçtiğimiz haftadan itibaren, bölümdeki akademik görevim dışındaki tek görevim gönüllülük çerçevesinde yürüttüğüm İTÜ Çekirdek mentorluğu.

Bu süre zarfında, büyük bir adanmışlıkla gece gündüz çalışan tüm @ariteknokent ekibine ne kadar teşekkür etsem az. Ekibin gelmiş, geçmiş, halen çalışan her bir üyesine benimle gösterdikleri omuz omuza çalışma birliği için teşekkür ederim. @ariteknokent çalışanlarının her birinden bu süreçte çok şey öğrendim, elimden geldiğince de onlara abilik, kardeşlik ve liderlik yapmaya çalıştım. Söylemeliyim ki, İTÜ ARI Teknokent ekibinin niteliği ve adanmışlığı bu yapının en büyük şansıdır.

Girişimcilerden ayrılmıyoruz. Akademik işlerimle dengeli bir biçimde onların büyümesi ve gelişmesi için çaba göstermeye devam edeceğim.

Velhasıl olanda hayır vardır. Güzel, sağlıklı, salgın hastalıksız yarınlarda görüşmek ve birlikte yeni yeni değerler üretmeye devam etmek üzere.”

Güncel İçerikler