Wunderlist’te oluşturduğunuz verilerinizi 6 Mayıs’a kadar To Do’ya taşımalısınız

Sizlere geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafından satın alındıktan sonra kapatılma kararı alınan Wunderlist’in 6 Mayıs’ta kapanacağını paylaşmıştık.

Microsoft, kendi kurduğu yapılacaklar listesi odaklı platform Microsoft To Do‘ya halen geçiş yapmayan kullanıcıları bugün yeniden uyardı. Wunderlist uygulaması şu an sadece To Do’ya veril aktarılmasına izin veriyor. Eğer ki To Do kullanmayacaksanız, farklı bir platforma geçip bilgileri manuel tek tek girmeniz gerekecek.

Verileriniz üzerinde aktif olarak çalışıyorsanız; 6 Mayıs’tan sonra sadece verilerinizi To Do’ya aktarabileceksiniz, bunun dışında verilerde bir değişiklik yapılmasına sistem izin vermeyecek. Bu da üzerinde aktif çalışan kullanıcılar için önemli bir durum.

Konuyla ilgili Microsoft geçiş sürecinde kullanıcılarını aşağıdaki açıklama ile bilgilendirdi:

İş ve kişisel hayatın birleşmesiyle birlikte, bağlı kalmak ve en önemli şeylerden haberdar olmak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Wunderlist’ten Microsoft To Do’ya geçişinizi mümkün olan en kolay hale getirmek için size yardım etmeye kararlıyız.

Wunderlist, 6 Mayıs 2020’de kapanacak!

Bu tarihten kısa bir süre sonra hala listelerinize erişip içe aktarabileceksiniz, ancak var olan liste ve yapılacak işlerinizde değişiklik yapamayacak veya Wunderlist’te yenilerini oluşturamayacaksınız. Size Wunderlist’i getiren ekip, Microsoft To Do adında, Wunderlist’ten tanıdığınız sık kullanılan özelliklerinize sahip olan yeni bir uygulama geliştirdi. Listelerinizi taşıyabilmeniz için size kolay bir yol oluşturduk!

Listeleri üç kolay adımda taşıyın:

  • Microsoft To Do uygulamasını indirin.
  • Microsoft hesabınızla oturum açın. Bir hesabınız yoksa, Gmail gibi var olan bir e-posta adresini kullanarak oluşturabilirsiniz.
  • Microsoft To Do’daki açılan pencereye tıklayın. Sizi Wunderlist içeri aktarıcısına yönlendirir.

Yıllar boyunca verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Umarız bu serüvene devam edersiniz ve Microsoft To Do’da bize katılırsınız.

Güncel İçerikler