Wunderlist, 6 Mayıs’ta yerini Microsoft To Do’ya bırakıyor

Dünyanın en yaygın kullanılan görev takibi ve yapılacaklar listesi uygulaması Wunderlist, 6 Mayıs 2020 tarihi itibariyle kullanımdan kaldırılacağını duyurdu. Aktif bir şekilde kullanılmasına rağmen çeşitli özellikler konusunda son dönemde beklentileri karşılamayan Wunderlist özellikle ekipler tarafından yönetilen ortak yapılacaklar listelerinde en verimli yazılımlardan biriydi.

Elbette Wunderlist’in aktif bir şekilde kullanılmasına rağmen yayından kaldırılmasının başlıca nedenleri arasında Microsoft To Do yazılımı geliyor. Wunderlist ekibi tarafından Berlin ofisinde geliştirilen To Do, Microsoft partnerliğinde Wunderlist’e göre daha gelişmiş özellikler sunuyor.

Microsoft To Do, Wunderlist’e göre birçok farklı avantaj sağlıyor

Wunderlist’in kullanıcılar tarafından sevilen sade arayüzü, To Do uygulamasında da daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkarken Microsoft To Do bazı özellikler konusunda da Wunderlist’e göre avantajlar sunuyor. Wunderlist, daha çok ekip kullanımına yatkın bir uygulamayken To Do hem ekip yönetimi hem de günlük yaşam için iyi bir tercih haline geliyor.

Microsoft To Do’da daha önce Wunderlist’te bulunmayan günlük görevlerin yönetimi ve önceki günlerden kalan yapılacakların önerilmesi gibi farklı özellikler bulunuyor. Böylelikle kişilerin günlük görevlerini yönetmesi daha da kolaylaşıyor.

Ayrıca To Do için ücretli bir üyelik almak gerekmiyor. Microsoft hesabınızla eşleyebildiğiniz To Do tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıma sunuluyor.

Güncel İçerikler