Yerli girişim PetSurfer, evcil hayvan sahipleri için online alışveriş bölümünü açtı

Evcil hayvan sahipleri ile bakıcıları buluştran PetSurfer, hizmetleri arasına online alışveriş bölümünü de ekleyerek eticaret alanında da çalışmalarına başladı. Shop sayfasına shop.petsurfer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

PetSurfer, evcil hayvan bakıcıları ile evcil hayvan sahiplerini buluşturan Türkiye’nin yeni nesil pet platformudur. Sistemde 5 temel hizmet mevcut olup, bu hizmetler host(evcil hayvan bakıcısı) evinde bakım, surfer (evcil hayvan sahibi) evinde bakım, köpek anaokulu, köpek gezdirme ve ev ziyareti şeklinde yer almaktadır.

Pet’ler için 5000’den fazla ürün

Evcil hayvan sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mottosuyla yayın hayatına başlayan, geliştirmelerini sürdüren ve sektör güncellemelerini takip eden PetSurfer, evcil hayvan ürünleri satışını da sistemine dahil etti. Online mağazada mamadan oyuncağa, tasmadan bakım ürünlerine kadar 5000’den fazla ürün bulunuyor ve ilerleyen zamanlarda özel tasarım ürün satışlarına da yer vermeyi amaçlıyor.

Özellikle karantina altında olduğumuz şu günlerde eticaret, önemini katlayarak büyütmekte. Girişimcilerden Shop özelliğinin yanı sıra; evcil hayvan sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik diğer bölümler de çok yakında hizmete açılacağının bilgisini aldık.

Güncel İçerikler